Asuin kolme vuotta Englannissa, askartelijoiden ja myyjäisten paratiisissa. Ehdin asua siellä vajaan vuoden kunnes itsekkin aloin askartelemaan uudestaan (olen aina ollut paperiaskartelijatyyppiä). Tein Post-It-Note lappuihin kansia, muistivihkoihin kansia, onnittelukortteja, muistikirjoja ja paljon muuta. Uskaltauduin jopa muutaman kerran osallistumaan myyjäisiin. Parhaimpia hetkiä elämässäni! Se tunne kun saat rahaa tuotteen myynnistä, jonka olet näpertänyt omin käsin.

Nyt haluan näyttää millaisia vihkoja tein ja millaisissa tunnelmissa niitä myin.

 

kirjekuoresta vihkoTämä muistikirja on tehty kirjekuorista. Kirjekuorien sisälle laitoin pahvisia kortteja. Koristelin netistä printatuilla teksteillä ja tarroilla.

muistivihkoja myyjäiset craft fair muistikirjaTämä pieni muistikirja on tehty wc-paperirullista, jotka päällystin askartelupaperilla. Jätin paperirullien yläosan liimaamatta umpeen, näin sinne sai sujautettua lappuja ja tageja. Koristelussa käytin kierrätettyjä nappeja, kangasta sekä tarroja.

LP levyn kansista muistivihkoTämä kirja on valmistettu vanhan LP-levyn kansista ja kansien sisällä olevista paperisista suojapusseista. Koristeluun käytin leimoja, nappeja, kangasta sekä kierrätettyä pahvia jonka päällystin askartelupaperilla. Paperikukka on myös minun itse tekemä.

Craft Fair paperikassi muistivihkoTämä viimeinen muistivihko on tehty A5 kokoisista valkoisista paperikasseista, joihin tein pahvisia kortteja. Koristeena pitsinauhaa, pahvitarroja, erillaisia askartelupapereita sekä tekstejä joita kirjoitin koneella ja printtasin ne lopulta ulos.

Hyvä muistikirja on lähes ehdoton minulle, tyypille joka rakastaa To-Do-Listoja. Kirjoitan ylös jos vaikka mitä, löydän jonkun mahtavan tuunausidean, uuden blogin, uuden reseptin jota haluan kokeilla. Kuitenkin muistikirjat voi olla melko kalliita. Ainutlaatuisen muistikirjan saa halvalla jos vaan jaksaa hieman itse väkertää (ja katsoa ohjevideoita Youtubesta).

Löytyykö lukijoista DIY muistikirjojen tekijöitä? Jos et ole kokeillut tehdä omaa muistivihko, nyt kannattaa. Se on helppoa kunhan löytää hyvät ohjeet! Jos päätät kokeilla, niin tsemppiä ja muista nauttia lopputuloksesta!

Krista

4 comments on “DIY muistikirjat | Throwback”

  1. Ai että tekisin oman muistikirjan? WAU mikä idea! Muistikirjojen haalijalle hauska ajatus… kiitos vinkistä.

    Tulipa just mieleen, että muinoin olin kirjansidontakurssilla yhden viikonlopun. Opin yhden niksin siitä, mitenpäin paperi kannattaa liimata: että taivuttelemalla arkkia tuntee, miten puun syyt kulkevat, ja kun kiinnittää paperin syiden suuntaisesti, se ei rullaudu kurttuun.

    Vieläkö askartelet tällaisia? Muistikirjojen vaihtobileet kalenterimanialaisten kesken joskus? Kas minä ainakin tarvitsen paljon muitakin vihonsukuisia juttuja kuin vain kalenterin.

  2. Hellou! Tulinpas vastavierailulle! Laitoit sen facebookin ryhmän osoitteen mulle, mutta mä en ole facessa ainakaan vielä ja yritän taistella itseäni vastaan, että en liittyisikään kun tämä blogien pitäminenkin vaatii aikaa 😉 Kivoja juttuja sulla täällä. Pitääpä lukea lisää….

    • Tervetuloa vastavierailulle! Toivottavasti viihdyt. Tätä blogia pyörittää 7 kalenteriaddiktia. Jos olet Instagramissa niin tervetuloa kurkkimaan mitä siellä on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *