Minä hurahdin paperiaskarteluun, noin millin verran enemmän, parisen vuotta sitten. Samoihin aikoihin ryhdyin myös kirjoittelemaan omaa lifestyle-blogiani Elämän Makuista Arkea. Minun askarteluni paperista on lähinnä leiskojen, korttien ja minialbumien tekemistä, mutta nykyään voin kutsua paperiaskarteluksi myös kalenterini aukeamien koristelua, sillä niiden tekemiseen menee aikaa ja materiaalia ihan kiitettävä määrä 🙂

SAMSUNG CSC

Monen vuoden ajan minulla on ollut päiväkirja kovassa käytössä. Niiden sivut kätkevät sisälleen suuria salaisuuksia, onnellisia ja ikäviä muistoja, mutta myös lehtileikkeitä sekä elokuvalippuja. Jossakin vaiheessa innostukseni päiväkirjaa kohtaan kuitenkin hiipui, mutta tarve kirjoittaa muistoja talteen säilyi. Niinpä ryhdyin kirjoittelemaan asioita, hetkiä ja tunnelmia muistiin kalenteriini. Kalentereistani on vuosien saatossa tullut entistä päiväkirjamaisempia ja siksi koristelenkin aukeamia yleensä jälkikäteen.

Minulla on muuten ihan ”tavallinen”, suomalainen kalenteri. A5 kokoinen. Sisällöltään ja tyyliltään kalentereissani on ripaus, tai ehkä kourallinen, smash bookin ilmettä, joten sillä termillä blogistani löytyy koristelemani kalenterini aukeamat. Minä tuunailen kalenterini aukeamia paljon teipeillä, tarroilla, lehdestä leikatuilla kuvilla, kaiser craftin leikekuvilla sekä erilaisilla taskuilla ja pikkuisilla vihkosilla.

Kirjoittanut: Noksu | Elämän Makuista Arkea

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *