daisyHei! Olet löytänyt tiesi Kalenterimanian uusille nettisivuille! Tervetuloa! 

Ehkä oletkin jo jäsenenä Facebookin Kalenterimania-ryhmässä ja näin olet saanut ensikosketuksen tähän ihanaan koukuttavaan ja luovaan kalentereiden koristeluharrastukseen. Eikö olekin ollut ihanaa huomata, että meitä hurahtaneita on jo näin monta? Ja määrä sen kun kasvaa!

Näillä nettisivuilla pyrimme keräämään harrastajia yhteen vielä tiiviimmin: kaikki eivät välttämättä ole Facebookissa ja nettisivuille asiat pyritään kokoamaan mahdollisimman jäsennellysti ja helppolukuisesti niin, että ne ovat aina saatavilla. Yhtä kaikki, otamme mielellämme vastaan ehdotuksia ja myös blogikirjoituksia. Blogikirjoituksissa voit käsitellä omaa kalenteriharrastustasi jostakin näkökulmasta. Jaa vinkkejä, pohdi, näytä miten teet tai kerro joku hauska juttu.

Artikkelit on jaoteltu eri kategorioihin. Ne löytyvät sivuston navigaatiopalkista. Olemme nimenneet ne seuraavanlaisesti:

Maanantaimania – joku ylläpidon ihanista mimmeistä kirjoittaa

DoubleTuesday – jäsenen kynäilemä artikkeli, joskus jopa kaksi, siksi tuplatiistai!

101 – on vinkkinurkkaus jossa jaamme vinkkejä, ohjeita, inspiraatioita.

Throwback – juontaa juurensa Twitter-maailmaan, jossa keksittin ThrowbackThursday eli taantumatorstai. Palataan menneisyyteen siis!

Black Friday – Musta perjantai tai en osta mitään -päiväkö? Sanomattakin selvää, että kalenteri- ja skräppäysmaailmassa on kaikenlaista ihanaa ja söpöä. Esittelemme ja suosittelemme tässä kategoriassa jotain kivaa, jahtaamme alennuksia tai jaamme muuten vaan hyviä vinkkejä. Kalenterituunaus ei ole kiinni rahasta, emmekä suinkaan promotoi kuluttamista kuluttamisen vuoksi. Tämä on se paikka jossa söpöjä hankintoja saa hehkuttaa!

Artikkeleita voi myös kommentoida ja rohkaisemme siihen. Pysythän kuitenkin asiallisena, moderoimme asiattomat keskustelut pois ja ylläpidolla on tässä delete-napin käyttöoikeus. Toivottavasti meidän ei tarvitse käyttää sitä ollenkaan!

Ihanaa kevättä! Pus!

Kalenterimanian ylläpito

4 comments on “Kalenterimanian nettisivut ovat tässä”

  1. Hei kiva että olette innostuneet Kalenterimaniasta! Täällä tavataan. Laittakaa toki myös toivomuksia ja ehdotuksia, jos olisi aiheita, mistä kiinnostaisi lukea enemmänkin. Meidän ryhmässämme on tällä hetkellä yli 800 jäsentä ja osaamista löytyy siis laidasta laitaan. Moni myös kirjoittaa blogeja ja jakaa omaa osaamistaan mielellään sillä tavalla. Eli rohkeasti vain kyselemään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *