Meillä on pyörinyt jo muutaman kuukauden ajan ryhmässä ns. Happy Mail-rinki, usein uudet jäsenet kyselevät että mistä on kyse joten tämä postaus käsittelee sitä.

Happy Mailin on tarkoitus ilahduttaa vastaanottajaa, tuoda hymy huulille ja vaihtelua lasku- ja mainospostiin joita postipate yleensä postiluukusta työntää. Koska kyseessä on kalenteriaskartelu ryhmä ovat paketit olleet hyvin askartelupainotteisia, mutta mukaan voi periaatteessa laittaa mitä tahansa minkä ajattelee ilahduttavan vastaanottajaa. Mukaan voi kirjoittaa kirjeen, tai kuoreen voi sujauttaa vaikkapa suklaapatukan. Osa jäsenistä on askarellut upeita kortteja tai esimerkiksi kalenterin väliin sopivia taskuja mukaan. Paketin tarkoitus ei ole olla mahdollisimman suuri tai arvokas. Osa osallistujista on harrastanut askartelua pitkään ja varastoista löytyy vaikka ja mitä, osa taas on uusia harrastajia jotka vasta kartuttavat varastojaan.

13239342_10153856144699335_6246451372846775328_n

Itse olen paketteihin laittanut papereita, kartonkeja, teippejä tai washi sampleja, tarroja, leikekuvia ja vastaavia. Itse olen saanut mm ihanaa My Little Pony-teemaista nauhaa joka odottelee varastoissani että pääsen hyödyntämään sitä. Happy Mailin postituksen helpottamista varten jokainen osallistuja listaa ”intressinsä” eli lempivärinsä ja muut suosikkijuttunsa. Oma listani näyttäisi tällä hetkellä jotakuinkin tältä:

*Pastellivärit, My Little Pony, ketut, pupu ja kaikki muut ”söpöt eläimet”, musiikki, elokuvat, Liisa ihmemaassa, Pikku prinssi, kulta ja ruusukulta, hevoset, kirjat. Käytän tarroja enemmän kuin leimoja, rakastan lukemista ja harrastan kirjeenvaihtoa. Olen kotiäiti vähän yli vuoden ikäiselle ihanalle tytölle. Perheeseemme kuuluu myös pitkäkarvainen chihuahua. Käytössäni on Happy Planner ja paperdori, kohta myös traveller`s notebook ja Heidi Swappin Memory Planner.

Esittelyjen tarkoituksena on siis helpottaa HM-parin postitusta. Viimekertainen saamani paketti oli aivan järjetön ja aika täydellisesti juuri intressieni mukainen. Parini oli selvästi lukenut keskustelujani ja kommenttejani enemmänkin sillä kaikki oli pakattu Tigeriin hauskaan mustaan pussukaan jota olin juuri edellisellä viikolla käynyt tuloksetta metsästämässä. Koko homman kruunasi Kismet-patukka.

Seuraavan kuukauden rinkiin ilmoittautuminen avataan aina kuun puolessa välissä ja postitukset alkavat kuun alussa, sekä päättyvät noin viikkoa ennen kuun loppumista. Rohkeasti mukaan vain!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *