Kalenterimania on vallannut ryhmäläiset. Koska ryhmämme on niin suuri, on vain ilo todeta, että myös kalenterimarkkinat ovat suuret! Koska kukaan meistä ei ole samanlainen, miksi kalenterimme tarvitsisivat olla? Vaihtoehtoja eri kalentereihin on enemmän kuin sormilla osaan laskea, mutta päätin rajata tämän päiväisen lyhyen ja ytimekkään kalenteriesittelyn ryhmämme suostuimpiin kalenterimerkkeihin: Happy Planner, Color Crush ja Kikki K. Monet ryhmäläiset ovat tehneet kalenterinsa myös aivan alusta asti itse! Tulevaisuudessa esittelemme myös ainakin Carpe Diem, Erin Condren Life Planner sekä Heidi Swapp -kalenterit.

carpe diem a5

Color Crush on aivan ihana! Sitä saa monissa eri väreissä ja ainakin kahdessa eri koossa, Personal ja A5. Kannet ovat tekonahkaa ja kiinnityssysteeminä toimivat renkaat. Sekä välilehdet että paperit ovat erilaisia eri Color Crusheissa. Osassa on kultaiset metalliosat, osassa hopeiset. Color Crushia myydään joko pelkkinä kuorina tai kittinä. Kuoret pitävät sisälllään lokeroita, lenkin kynälle sekä taskuja. Color Crush Kitin mukana tulee kirjanmerkki, dashboard, mietelausesivu ja kirkas tasku. Color Crushia saa tilattua mm. Klemmarikellarin tai Webster’s Pages.com -sivujen kautta.

cc3

Myös Happy Planneria saa kahdessa eri koossa. Happy Planneria saa myös kittinä, jolloin mukana tulee itse kalenterin lisäksi myös tarroja, muistilappuja ja muuta ihanaa. Happy Plannerissa on kiekkomaiset renkaat ja kiekkoja saa kolmessa eri koossa; pienet, keskikokoiset ja suuret. Idea on siinä, että voit ostaa kalenteriin myös erilaisia lisäosia, kuten Fitness -osion taikka Home plannerin, jolloin saat kalenterista paksumman. Voit myös itse askarrella sivuja ja lisätä niitä kalenteriin. Happy Planneriin on olemassa oma rei’itin, jolla on huomattavasti helpompaa rei’ittää sivuja kuin ilman sitä.  Happy Planneria saa tilattua mm. Klemmarikellarista, sekä Chic Companyn kautta.

hp

Kikki.K on myös yksi ryhmämme suosituimmista merkeistä. Sitä saa kahdessa eri koossa, medium sekä large. Kikki.K:n plannerit ovat kuusi renkaisia ja niiden sisältö vaihtelee sen mukaan, minkä plannerin valitset. Myös plannerin sisällä olevat taskut vaihtelevat sen mukaan, minkä Kikki.K:n mallin valitsee. Plannerin paperi on ohutta, mutta välilehdet ovat paksuhkoa kartonkia. Kikki.K:n planneri on siitä kiva, että sen kansiin sopivat muutkin A5 -kokoiset sivut! Jotkut ovat jopa siirtäneet Happy Plannerin sivuja Kikki.K:n sisälle. Kikki.K:n saa tilattua heidän omilta sivuiltaan, www.kikki-k.com.

kikkik mediun

Netti on pullollaan lisää tietoa! Tässä oli vain pintaraapaisu näistä ihanuuksista, juttua riittäisi vaikka kuinka paljon! Muistakaa, että erilaisia kalenterimalleja ja kokoja löytyy aivan valtavasti! Kokeilemalla yleensä selviää parhaiten mistä itse pitää. Itse omistan Happy Plannerin, mutta luultavasti piakkoin olen myös onnellinen Color Crushin, Heidi Swappin ja Kate Spaden omistaja. Jos mikään markkinoilla olevista plannereista ei vain silti tunnu omalta, voit luoda oman kalenterisi itse! Sekin on yllättävän helppoa. Kalenterimaniaa kaikille!

Kuvat lainattu valmistajien sivuilta.

3 comments on “Happy Planner, Color Crush ja Kikki.K lyhyesti”

  1. Kuvanne muistuttavat kalenterivalmistajien sivuilla näkemiäni ja epäilen, ettei teillä ole tarvittavia lupia kuviaan ominanne julkaista. Netikettiin kuuluu nettikirjoituksissa mainita kuvien lähde ja kuvaajat. Tuskin itse olette kalentereita studiossa kuvauttaneet. Saatan ilmeista asiasta kalenterivalmistajien edustajille, tuskin suopealla katsovat kuviensa luvatonta käyttämistä.
    Kannattaisi korjata asia nyt ja jatkossa.

    • Kiitoksia palautteesta. Tuskin kalenterivalmistajia haittaa ilmainen mainostus, mutta ollaan tarkkaavaisempia jatkossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *