Kalenterimanian löytää nyt myös Youtubesta.

Youtube-kanavalla tullaan näkemään mm. ideoita, vinkkejä. Videot ovat suomenkielisiä ja jokainen video julkaistaan myös täällä, Kalenterimanian blogissa. Videotoiveita otetaan vastaa, jätä kommentti blogiopostaukseen tai videoon.

Ensimmäinen video on Pilot Frixion-kynien esittelyvideo. Kalenterimanian jäsen Alina esittelee meille nämä ryhmässä suositut kynät.

 

Muista tykätä Kalenterimanian Facebook-sivusta, seurata Youtube-kanavaa ja Instagramia sekä tietenkin liittyä mukaan ryhmään!

2 comments on “Kalenterimania Youtube | Pilot Frixion -esittely”

  1. Nää on ihan hyviä kyniä. Itselläni on ollut tusseja ja kynä paketti sekä sellainen kynä jossa kolme väriä. Olin itsekin alussa tosi innoissani näistä kynistä ja siksi ehdin niitä tilatakin enemmänkin. Sitten luin, että tämä ns. frixion tekniikka perustuu kuumuuteen. Ts. kun kumilla pyyhkii niin muste häviää kitkan ansiosta. Se siis häviää 60 celsius asteessa, mutta voi myös uudelleen ilmestyä -10 asteeessa. Ts. kuumaan autoon ei kannata jättää, sekä varoa täällä meillä suomessa pakkasoloja 😀

    Toinen huomionarvoinen seikka on se, että en tiedä kuinka hyvin nämä kestävät ns. aikaa. Eli jos haluaa, että kalenterit (tai mihin nyt käyttääkin) on lukukelpoisia, niin kannattaa miettiä käyttääkö. Itse olen käyttänyt sellaisiin, juttuihin joiden säilymisestä en niin välitä, sekä sellaisiin joissa tietää, että muutoksia tulee varmasti, siis kalenteri käytössä.

    ”Our FriXion products’ ink “erases” due to PILOT’s exclusive thermo-sensitive ink technology. When you want to make corrections on your page, simply turn around your FriXion pen and rub with the FriXion eraser tip as if using a regular pencil eraser. While rubbing, the ink heats up to over 60° and becomes invisible. Conversely, the ink reappears at temperatures of under -10°.”

    http://www.pilotpen.co.uk/en/faq

    Saman kommentin laitoin youtubeen videon kommenteihhin. Halusin vaan informoida tästä asiasta, koska itseäni vähän harmitti, kun sain tietää tästä 🙁

  2. Hih. Tämähän oli hauska postaus. Kaikkea työ keksitte. Tuollaisen videon voisitten tehdä mahdollisimman monesta erilaisesta kalenterista. Näin hahmottaisi paremmin minkä kokoisia ja minkälaisia kalenterit ovat. Niin ja kuinka toimisivat käytössä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *