viivikollaasi

Tiiättekö, kun joskus innostuu jostain asiasta pienen lapsen lailla?

Mä oon aina tykänny askarrella ja koristella niin kalentereita ku kaikkea muutakin, mut oon ollu ehkä vähän yksin innostukseni kanssa: kaverit on kattonu touhuja ihmeissään ja vähän hihitelly että mitä se nyt taas väkertää. Muutama kuukaus sitten asiaan saatiin vihdoin muutos kun löysin sattumalta tieni vasta perustettuun Kalenterimania-ryhmään. Tajusin, että kaikki nää vuodet joku muukin on fiilistelly sitä, että saa värikoodata tapahtumia ja liimailla lippulappusia muistoks kalenterin väliin. Että on ihan okei maalata vesiväreillä alusta asti kokonainen kalenteri kun kaupasta ei löydy valmiina sopivaa. Tänään meitä on jo yli 1100 ja määrä sen kun kasvaa. Mä oon yksi ylläpitäjistä ja tosi ylpee siitä mitä ollaan saatu aikaseks. Kaikki 1100 on ihan huikeita tyyppejä ja oonki jo saanu paljon uusia ystäviä!

viivikollaasi1

Oon siis Viivi, 24 vee ja Jyväskylään monen polun kautta päätynyt. Täällä elämä höllii! Päivisin mut löytää kieltenopetuksen parista, iltaisin kaupunginteatterin kulisseista ja öisin kalenterivisioita toteuttamasta. Kesän vietän parhaalla mahdollisella tavalla eli tietysti leirejä ohjaten! Askartelemisen ohella mä tykkään laulaa oopperaa, vaeltaa tuntureilla, ottaa valokuvia, naurattaa kummilapsia ja reissata maailmalla.

Mulla on usein tosi monta rautaa tulessa ja kalenteri onkin korvaamaton työkalu kaikkien menojen aikatauluttamisessa. Kokeilin joskus kännykän kalenteria, mut ei siinä vaan oo sitä fiilistä ja koko homma tuntu muutenki tönköltä. Paperikalenteria en enää vaihda!

Rakastan mun Happy Planneria! <3 Se on täynnä ihania vesivärijuttuja, kaunokirjotusta, inspiroivia quoteseja ja sen kannessa lukee Love your life. Niin mä oon päättäny tehdä! Menin tietysti kalenterivalikoimaa tutkiessa ihastumaan sellaiseen, jonka saaminen Suomeen oli monen kommervenkin takana. Mutta odotus kyllä totaalisesti palkittiin ja nyt eletään pitkään ja onnellisesti yhdessä tän Mambin Watercolorin kanssa!

Happy Plannerin lisäks mukana menossa koittavat pysyä seinäkalenteri ja taskukokoinen kalenteri. Pikkukalenteri on ilmainen ylioppilaskalenteri joka on saanu mainoskansien peitoks kotikutoset kyhäelmät: kontaktimuovilla päällystetyt omat kannet repsottaa jo kulmista. Sitä mä käytän aina, kun isohkoa Happy Planneria ei viitsi ottaa mukaan. Sisältö on just sen näköstä, että äkkiä on kirjoiteltu menoja ja muistiinpanoja vähän minne sattuu. Siistin sitä säännöllisin väliajoin, mutta eihän se tuommosenaan lyijärillä ja tusseilla värkättynä mikään suuri silmänilo oo. Seinäkalenteri (by Nani Annette Photography) on lähinnä koristetarkotuksiin ja täyttää tehtävänsä täydellisesti. Mulla siintää haaveissa TN Chic Sparrow joka korvais ton ylioppilaskalenterin, ehkä seuraavana palkkapäivänä…

Postailen myöhemmin tänne tuunailuja, vanhojen kalentereiden parhaita paloja, vinkkejä yms.Mut löytää kalenterimanian lisäks instasta ja pinterestistä nimellä ouiiiouiii.

Ihania kalenterihetkiä just sulle! <3

2 comments on “Love your life”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *