IMG_20160413_170606[1]     Hei vaan kaikki!

Täällä huhuilee Sanna, 30v. äiti, vaimo, hyvin huonomuistinen kalenteriaddikti ja yksi kalenterimanian ylläpitäjistä.

Sain ensimmäisen kalenterini yläasteella. Se oli Relax ilmaiskalenteri. Näitä kalentereita käytin koko yläasteen ajan. Tulostelin erilaisia lukujärjestyksiä, kuvia ja lisäsivuja, niin paljon kuin väliin järkevästi sain mahtumaan. Ysiluokalla hankin ensimmäisen koululaiskalenterin kirjakaupasta.

Lukiossa ostelin erilaisia kalentereita, joihin piirsin, lisäsin tarroja ja kirjoitin kaiken mahdollisen ylös. Sivut olivat täynnä niin menoja, mietelauseita, ajatuksia kuin kaikenmaailman tuherruksia.

IMG_20160414_225114[1]

En ole koskaan oikein tottunut kännyköiden kalentereihin, vaan minulla on pitänyt olla oikea kalenteri johon voi kirjoittaa, piirtää ja jota voi tuunata. Kalenteriin täytyy myös kirjoittaa kaikki, siis aivan kaikki! Olen sen verran hajamielinen, että jos en jotain ole kkirjoittanut ylös, en sitä kohta enää muista.

Pitkään käytin myös Burden pinkkiä kalenteria. Kunnes alkuvuonna Mira laittoi viestiä ja kysyi vieläkö olen yhtä kiinnostunut kalenreista kuin joskus aikanaan. Myöntävän vastauksen jälkeen tuli linkkiä Mambin sivuille, youtuben plan with me-videoihin ja monta päivää meni erilaisia kalentereita, koristeltuja sivuja ja tarvikkeita selatessa. Kun Mira perusti Kalenterimania ryhmän, olin heti innoissani mukana. Usasta lähti postin matkaan Happy Plannerit minulle ja Miralle, ja eri verkkokaupoista washiteippejä, tarroja ja muuta oheishärpäkettä. Pian minusta tuli myös yksi ylläpitäjistä. Ja se oli menoa se.

IMG_20160604_085843[1]

 

Tällä hetkellä minulta löytyy Happy Planner, A5 kansiin siirretty Happy planner sekä Travelers notebook.

syksyllä aloitan lähihoitajaopinnot, ja voipi olla että jossain vaiheessa pinosta löytyy myös Happy Plannerin student edition.

 

Pidän kaikesta kimaltavasta, pinkistä, liilasta ja turkoosista, tähdistä, pin up kuvista ja leivonnaisista. Tämä näkyy hyvin myös kalentereissa ja tarravalikoimassa. Kalenterimanian myötä minusta on löytynyt myös washi-addikti. Kaikki ihanat teipit on saatava, vaikkei niille edes keksisi vielä käyttöä, tai ne eivät väreiltään sopisi muihin. Kyllä niille vielä käyttöä löytyy.

12718128_10153721649359340_1262768359091696193_n

 

Keittiön alkovi muuntautui askartelunurkkaukseksi, johon pakenen välillä viettämään hetken omassa rauhassa kalenteriaskartelun parissa. Minulle tämä on rentouttavaa, hauskaa ja ihana tapa käyttää hetki omassa rauhassa kivan tekemisen parissa. Ryhmästä saa kokoajan uusia ideoita ja inspiraatiota, ja oppii kokoajan uutta. Mies on välillä katsonut oudoksuen touhuani, mutta on kuitenkin vain iloinen että olen löytänyt itselleni mukavan harrastuksen, ja uusia tuttavuuksia tämän kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *