Tänään esittelyvuorossa ihana Käsitellen puoti!

Käsitellen puoti ei olekaan mikään ihan tavallinen kauppa, sillä yritys toimii Facebookin ryhmässä, josta sen löytää nimellä Askartelu- ja käsityötarvikkeet Käsitellen. Yritystä pyörittää ihana Marika, joka on koko ikänsä harrastanut käsitöitä. Vuonna 2014 harrastuksesta syntyi ammatti, kun Marika perusti erilaisia askartelutarvikkeita myyvän Käsitellen puodin Facebookiin. Miksi juuri Facebookiin? Marikan sanoin: ”Mikseipä mennä sinne missä asiakkaatkin ovat”.

Vaikka toimitapa onkin hiukan poikkeava, on Käsitellen puodista nopeasti muodostunut asiakkaille viihtyisä yhteisö, jossa apuja ja vinkkejä jaetaan ahkerasti. Kuukausittain järjestetään myös askarteluhaaste, johon kuka tahansa saa ottaa osaa.

Tervemenoa ostoksille Käsitellen puotiin!

käsitellen

2 comments on “Yritysesittely – Askartelu- ja käsityötarvikkeet Käsitellen”

  1. Hei, haluaisin tilata tuotteita sulta, mutta tyhmänä en löydä sähköpostiosoitetta johon voisin tehdä tilauksen

    • Moikka! Käsitellen puodille voi tehdä tilauksen laittamalla yksityisviestin Facebookin kautta Marika Uunoselle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *