Janina oli ihastunut japanilaisiin mt masking -washiteippeihin, joita näki jenkkiblogeissa. Mutta näiden hankinta Suomesta oli vaikeaa, joten siitä heräsi ajatus omasta verkkokaupasta ja Teippitarha päätettiin perustaa vuonna 2011. Alkuun Teippitarhasta sai 50 erilaista washiteippiä, mutta sittemmin valikoima on kasvanut hurjasti.

Alussa Teippitarha toimi Janinan ja Antin olohuoneessa. Iltasin, kun lapset olivat menneet nukkumaan, alkoi teippien pakkaaminen ja seuraavana päivänä tilaukset jo lähtivätkin postiin. Myöhemmin olohuone vaihtui vanhaan kioskiin ja sittemmin nykyisiin tiloihin.

Teippitarha-pikkulogo

Vuosien kuluessa tuotevalikoima on kasvanut lähemmäs 3000:een erilaiseen washiteippiin. Teippitarhasta löytyy Euroopan laajin teippivalikoima, joka kasvaa jatkuvasti. Myöhemmin teippien rinnalle on ilmestynyt myös erilaiset paperituotteet.

Teippitarha suosittelee mt masking tape -washiteippejä, jotka ovat monen Kalenterimania jäsenenkin mielestä ehdottomasti paras laatuisia teippejä mitä markkinoilta löytyy.

1 comment on “Yritysesittely – Teippitarha”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *