Käsittämätöntä, että nyt on jo heinäkuu! Kuinka nopeasti kesä meneekään eteenpäin. Huh huh! Heinäkuun alun kunniaksi Kalenterimanian Youtube-kanavalla on julkaistu nyt uusi video. Ensimmäinen Plan With Me-video.

Plan With Me-video?
Eli Suunnittele Kanssani-video, jos suoraan tuon suomentaa. Tarkoituksena on tehdä ja julkaista video, jossa näytetään miten voi koristella esimerkiksi viikkoaukeaman. Usein nämä videot ovat nopeatempoisia, joissa on musiikkia tai päälle nauhoitettua puhetta (kerrotaan mitä tehdään).

Meidän ensimmäinen video on musiikilla ”koristeltu” Plan With Me-video.

Alla näkyy tarkemmin kuvia siitä, mitä videolla teen. Tämän postauksen lopusta löydät kyseisen videon.
Tämän tyyppisiä videoita olisi tarkoitus tehdä enemmänkin Kalenterimanian Youtube kanavalle. Jos haluat nähdä ne ensimmäisten joukossa, niin muistathan tilata kanavan!

DSC_0059 DSC_0060

Kalenterini on Color Crush, Personal -kokoisena. Värinä on Light Teal (tummempi minttu). Kalenterin ostin Heidin Korttipajalta. Mukana tuli yllätyksenä myös videolla käytetyt musta-kultaiset tarrat. Tarrat ovat pahvisia ja niiden takana on todella hyvä ja pitävä liimapinta. Yhdestä tarrasta tein kirjanmerkin, jonka kiinnityksessä käytin pikaliimaa. Lisäksi käytin Personal -kokoisen Color Crushin mukana tulleita pieniä tarroja.

DSC_0061

Kalenterin koristelussa käytän myös aina washiteippejä. Videolla käytin kahta erilaista kapeaa teippiä, sekä kahta leveämpää. Värimaailma oli sama, ja näin viikkosivusta tulikin musta-kultainen, jossa oli pieni twisti hopeaa, metallinhohtoista sinistä ja ripaus punaista. Videolla käytetyt neljä teippiä ovat Teippitarhalta.

DSC_0062 DSC_0063

Tarrojen ja teippien lisäksi käytin koristelussa Post It Note -tarrallisia muistilappuja, sekä washiteipistä ja paperista tehtyjä palloja. Videolla näytän pikaisesti kuinka kolmesta erilaisesta washiteipistä ja valkoisesta paperista saa kuviorei’ittäjän avulla kivoja koristeita, joihin voi jopa kirjoittaa jotain mitä pitää muistaa. Itse kirjoitin palloihin ruokakauppamuistutuksen ja toiseen ystäväni syntymäpäivät.

Videolla näytän myös kuinka tylsistä Post It-muistilapuista saa erikokoisia ja muotoisia kuviorei’ittimen avulla. Nämä ovat kivoja, kun ne ottavat tarramaisesti paperiin kiinni, mutta ovat myös siirrettävissä tai jopa kokonan poistettavissa. Jos haluatte nähdä erillisen videon näistä kahdesta DIY-koristelusta niin mainitkaa kommentoimalla.

Videon alussa näkyy myös minulle tärkeä osa kalenteri koristeluhetkeä. Kahvimuki! Upean termo kahvimukin voitin Chic Companyn Instagram kilpailusta. Tämä on parempi muki mitä normaali kahvikuppi on, koska muki on termo: Juoma pysyy kuumana kauemmin. Lisäksi, kun muki on kiinni ja jos se vaikka kaatuu pöydällä se ei turmele hienoa kalenteriani. Loisto juttu!

Kalentermania suosittelee:
Teippitarha
Heidin Korttipaja
Chic Company

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Krista

2 comments on “Kalenterimania Youtube | Plan With Me”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *