Tämä postaus aloittaa Kurkistus kalenterihyllyyn-postaussarjani, jossa tulen esittelemään yksi kerrallaan tällä hetkellä hyllystäni löytyvät kalenterit.

Esittelyssäni kerroinkin jo mitkä kalenterit minulla on tällä hetkellä käytössä. Nyt tarkastellaan lähemmin yhtä noista kalentereista: A5 kansiin siirrettyä Happy Planneria.

 

IMG_20160629_174118

Happy Planner, Mambin home planner, A5 kansiin muokattu hp, Traveler´s notebook x2

 

Hankin ensimmäisenä Happy Plannerin kitin, jossa on vuoden verran päiväämättömiä sivuja. Tykästyin heti tuon Hp:n kitin saatuani sen sivuihin, mutta en vain oppinut kantamaan tuota laukussa mukana. Aina tuntui että renkaat irtoavat tai muuta vastaavaa (vaikka näin ei kertaakaan käynytkään).

IMG_20160629_164057

Joku aika eteenpäin tästä Blitsy:lle tuli ale, ja tulin tilanneeksi vanhan malliston Happy Plannerin, joka on päivätty tämän vuoden loppuun asti. Ajatuksena oli heti siirtää tämä A5 kansiin, ja jättää ensimmäinen planneri kotikalenteriksi. Muutaman youtube videon katsottuani ryhdyin tuumasta toimeen. Paperileikkurilla sivujen reunoista ohjeiden mukaan hieman pois, ja uudet reiät sivuihin. Kannet ostin käytettynä kalenterimania ryhmästä.

IMG_20160629_163922

Kalenterisivujen lisäksi kalenterin välistä löytyy mambin pocket folder, dashboard, suljettava muovitasku sekä kortteja.

IMG_20160629_164110

 

Tästä on tullut ehdoton suosikki tähänastisista kalentereistani. Voi olla että kannet vaihtuvat jossain veiheessa mustiin tai turkooseihin, kunhan löydän sopivat. Vaikka vaaleanpunaisesta pidänkin, niin tällä hetkellä tässä on jo liikaakin hempeää vaaleanpunaista (kuten kuvista näkee).

IMG_20160604_085843

 

 

Sanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *