Paperikeiju on vuonna 2007 perustettu paperiaskarteluun erikoistunut verkkokauppa, josta löytyy tarvikkeet niin skräppäys-, kortti-, kuin kalenteriaskarteluunkin. Valikoimista löytyy paljon erilaisia ja ihania paperilehtiöitä, tarroja, siirtokuvia, leimasimia ja muita tarvikkeita. Paperikeijun suosituimpiin tuotteisiin lukeutuvat niin rullaleimasimet kuin October Afternoon Summertime -kit. Setti sisältää 30,5×30,5cm kokoista kaksipuolista skräppipaperia, aakkostarra-arkin, sekä kolme muuta tarra-arkkia.

Kuva: Paperikeiju, October Summertime Kit
Kuva: Paperikeiju,                                October Summertime Kit

Jaana Pakarinen on nainen yrityksen takana ja hän on julkaissut kirjan Skräppäys. Iloa, ideoita ja inspiraatiota askarteluun. Kirjan voi tilata sivuilta www.paperikeiju.com

Kuva: Paperikeiju
Kuva: Paperikeiju

 

Kipin kapin ostoksille Paperikeijuun!

1 comment on “Esittelyssä Paperikeiju”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *