Viime torstaina oli jälleen aika tavata ihania kalenterimanialaisia. Tällä kertaa olikin jännä miittipaikka ja -ajankohta, sillä treffasimme Turun Taiteiden yön aikaan Hansan Suomalaisessa kirjakaupassa. Aloitimme kuuden aikaan illalla ja jatkoimme tuunaamista aina yhdeksään asti.

IMG_4276

Suomalainen kirjakauppa oli järjestänyt meille tuunauspaikan liikkeestään ja meitä saapuikin paikalle runsas määrä. Lisäksi Suomalainen kirjakauppa lahjoitti meille illan ajaksi käyttöön aika makeita tuunaustarvikkeita, mm. washeja, kuviopaperia, kuvioleikkureita, koristekuvia jne. Askartelutarvikkeet olivat koko illan -20 %, itsellekin tarttui muutama kynä mukaan.

IMG_4271

Alkuillasta tuunauspöytäämme istui itse Heli Laaksonen, tunnettu runoilija, jolle näytimme muutamia tuunausjippoja ja vinkkasimme miten harrastuksessa pääsee alkuun. Ei sitä joka päivä saa tuunailla kuuluisuuksien kanssa!

IMG_4297 (1)

Ylläpidosta paikalla olivat Heidi Auranen ja Mira Rantalankila, ja yhdessä koitimme parhaamme pitää huolen siitä, että kaikilla tuunaajilla ja paikalle tulleilla oli kivaa. Myös Mira Jyläskoski pääsi hetkeksi paikalle tuunailemaan tyttärensä Mannan kanssa, taitaa Mannasta kasvaa seuraava kalenteriaddikti! Uteliaita ihmisiä oli ympärillä oikeastaan koko ajan ja oli aivan mahtavaa kertoa ja jakaa Kalenterimaniaa kaikille!

IMG_4274

Kolme tuntia meni ohi hujauksessa! Nyt taitaakin olla aika siirtää katseet syksyyn ja ryhtyä pohtimaan uuden miitin ajankohtaa. Suuren suuri kiitos kaikille paikalle tulleille ja hengessä mukana olleille, te olette mahtavia!

IMG_4291 IMG_4290

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *