No kalenteri.

Idea lähti siitä, kun olin liittynyt kalenterimanian facebookryhmään vastikään. Kädet syyhysi päästä tuunaamaan kalenteria, mutta en raskinut ostaa itselleni color crushia tai muuta hintavampaa kalenteria harjoittelematta johonkin. Siskolla olisi heinäkuussa syntymäpäivä ja sitten välähti.

FullSizeRender
Siltä istumalta nappasin auton avaimet, hyppäsin autoon ja kurvasin lähimpään markettiin jossa olin nähnyt opiskelijakalentereita. Olihan ne tylsiä, mutta edullisia. Sopivat siis täydellisesti tarkoitukseen.

FullSizeRender(1)

IMG_4721

Miksi kalenteri? Minä olen aina ollut kalenteri- ja lista-ihminen. Kotoa on löytynyt listaa listan perään milloin mistäkin ja kaikesta mahdollisesta. Siskoni on samanlainen ja muistaakseni hänellä ei tällä hetkellä ollut kalenteria. Halusin antaa hänelle jotakin ikimuistoista, hyödyllistä mutta itsetehtyä. No onhan se kalenteri ainakin vuoden ikimuistoinen.

FullSizeRender(3)

FullSizeRender(2)

Maanantait ovat kuulemma viikon kurjimpia päiviä, joten joka maanantaille leikkasin neliskanttisia paperipaloja jotka maalasin kuukausien mukaan vesiväreillä. Kuivuttuaan kirjoitin niihin voimaannuttavia, positiivisia mietelauseita englanniksi. Eri vuodenaikojen vaihtumisen tai tietyt juhlapyhät olin koristellut piirtämällä tai kirjoittamalla inside-vitsejä. Jätin kalenterin viikkonäkymän suhteellisen tyhjäksi, mikäli kalenterimania iskee siskoonikin.

IMG_4720

Arvasin, että siskoni arvostaisi elettäni, mutta tulihan siitä hyvä mieli kun sain toiselle vilpittömän hymyn huulille. Voin suositella muillekin, vaikka joululahjaksi!

<3:lla Krista

 

Teksti ja kuvat: Krista Vaittinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *