Ensimmäisen päiväkirjani sain ollessani ehkä seitsemän. Muistan kuinka aloitin jokaisen sivun Rakas Päiväkirja! Kirjoitin päiväkirjoja kunnes täytin 23-vuotta ja minulla ei ole mitään tietoa missä kaikki vanhat päiväkirjani ovat. Ensimmäiset päiväkirjat olivat kovakantisia, niitä missä oli lukko ja pikkiriikkinen avain. Muistatko? Oliko sinulle sellaisia?

Nyt 10-vuotta myöhemmin innostuin taas päiväkirjan kirjoittamisesta, mutta erilailla. Nyt koristelen sivuja ja en kirjoita mitä olen päivän aikan tehnyt. En edes kirjoita päivittäin. Vaan kirjoitan fiilis pohjalta, kun on jotain oikeeta asiaa. Fiiliksistä, ideoista ja unelmista on aikuis-iän päiväkirja rakennettu, jonka kauneutta korostan vesivärein, tarroin, washiteipein ja piirtäen.

Videolla saatte tulla mukaan, kun koristelen kuppikakku-aiheisen päiväkirja aukeeman. Toivottavasti tykkäätte!

Krista x

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *