Kuten kaikissa muissakin asioissa, on minullakin ehdottomat suosikkini kalenterituunauksen osalta. Tällä hetkellä käytössäni on valkoinen Color Crush, jota käsittelen silkkihansikkain. Kotikalenterina toimii aivan ihana Happy Planner, mikä on niin sanottu koekaniinini, kalenteri, johon uskallan huolella läiskiä ja liimailla oikeastaan mitä tahansa, mikä vähänkin miellyttää silmää. Color Crushiin pääsevät sitten ne ihanista ihanimmat tarrat, washit, leimat, jne. Seuraavassa esitellään iki-ihania Must Have! – tuunaustarvikkeita, sekä muuten vain ihania tuotteita.

IMG_3971

Aloitetaan Happy Planner -ihanuuksista. Niitä riittää! Kalenterihulluuteni alkoi, kun tilasin Happy Planner 12 month box kit -pakkauksen Chic Companylta. Vaikka paketissa oli jo oikeastaan aika paljonkin kaikkea ihanaa, kuten neljä arkkia tarroja, tasku, muistilappuja ja magneettisia kirjanmerkkejä, lisää oli saatava! Niinpä tilasin samasta paikasta aivan ihania muistilappuja, joissa oli pieni kuva tai tekstiä. Lisäksi tilasin ihania tarroja, joita yllättävää kyllä, liimailen enemmän kirjekaverieni kirjekuoriin, kuin kalenteriini.

IMG_3972

 

Pakko saada -listani on pitkä. Siihen kuuluu mm. tämä aivan ihana pussukka, jonne aion laittaa kynäni ja parhaimmat washit. Ovatpahan kerrankin samassa paikassa.

Chic Company
Kuva: Chic Company

HP:ni pursuilee tarroista! Ja koska minulla on vain yksi paketin mukana tullut tasku, olen huomannut, että tarvitsen ehdottomasti lisää taskuja! Tarrat on saatava järjestykseen ja vaikka yleensä pidänkin hallitusta kaaoksestani, tarrat taitavat olla se ainoa asia, joiden takia tulen hulluksi, kun ne eivät ole järjestyksessä.

Kuva: Chic Company
Kuva: Chic Company

Hommasin myös Fitness -lisäosan, joka on niin ihana, etten ole uskaltanut ”töhriä” sitä koristeluillani. Siellä se on paikoillaan Happy Plannerissani, ja ihailen sitä oikeastaan joka päivä. Sen verran olen saanut aikaiseksi, että ajattelin tuunata sen alkamaan lokakuusta, jolloin tämän vuoden juoksukisat ovat jo takana päin ja on aika siirtää katse saliharjoittelun pariin. Juoksun ohessa, tietenkin. Fitness -osaankin on saatavilla ihania tsemppitarroja, jotka tietysti minulta löytyvät jo.

     IMG_3164

MAMBIlta on uutuutena tullut myös paperikokoelma, joka sisältää 12 kuviopaperia, 102 tarraa, sekä muita ihanuuksia! Pelkäänpä, että jos hehkuttaisin kaikki ne ihanuudet, joita Chic Company tarjoaa, tämä teksti ei loppuisi ikinä. Siksipä, käykkää kurkkaamassa www.chiccompany.fi

Kuva: Chic Company
Kuva: Chic Company

Se Hämeenpuiston vihkokauppa tarjoilee lisää ihanuuksia. Suosituimpia tuotteita ovat olleet pöllöaiheiset muistikirjat ja muut saman sarjan muistikirjat. Itse olen listahullu. Teen listoja aivan kaikesta ja oikeastaan koko ajan: kauppalistoja, muista -listoja, tee sitä ja tätä -listoja jne. Siksipä iloni oli ylimmillään kun löysin aivan ihania listoja Vihkokaupan sivuilta! Sieltä löytyy myös päiväkohtaisia suunnitelulehtiöitä, sekä samaan sarjaan kuuluvia tarralappusettejä. Plussana nopeat toimitukset. Yrityksen nettisivut löytyvät osoitteesta www.sandytalarmo.fi/vihkokauppa

vihkokauppa2

Kuva: Se Hämeenpuiston Vihkokauppa
Kuva: Se Hämeenpuiston Vihkokauppa

Klemmarikellari sijaitsee omaa asuinpaikkaani lähellä, ja on myös yksi suosikkipaikoistani shoppailla tuunaustarvikkeita. Palvelu on todella ystävällistä ja sieltä saa nopean avun jos jotakin haluaa ja heti. Oma Color Crushini saapui Klemmarikellarin kautta ja kalenteria hakiessani mukaani tarttui ihania tarroja, joissa on erilaisia hauskoja sanoja ja sanontoja. Ja mikä parasta, osa tarroista on väriltään vaaleanpunaisia! Klemmarikellarista ostin myös iki-ihanat Lawn Fawn -leimat! Klemmarikellarin löytää netistä, www.klemmarikellari.fi

Kuva tarroista: Klemmarikellari

Pidetään  mielessä, että makunsa kullakin. Minun Must Have! ei välttämättä ole sinun Must Have! -listalla. Pysykää kuulolla, myöhemmin hehkutan lisää Must Have! -tuunaustarvikkeita, sekä paikkoja, mistä niitä löytää.

Kalenterimaniaa kaikille!

-Heidi-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *