sinelli_logo

Sinellin hulppeasta, yli 10.000 tuotenimikkeen valikoimasta löytyy valtavasti ihania tuotteita myös kalenteriaskarteluun. Aarteita ovat esimerkiksi kätevät leikkurit, monipuoliset tarrat, kiehtovat kuviopaperit, upeat nauhat ja hauskat kuvioteipit sekä leimasimet, joilla koristelet helposti uniikkeja kalenterinsivuja. Meiltä saat huippubrändien laadukkaita kyniä ja tusseja, joilla kalenterimerkintöjen kirjoittamista ja piirtämistä ei malttaisi lopettaa!

160815_kalenterimania

Valikoimamme kehittyy koko ajan ja uusia tuotteita saapuu säännöllisesti. Viimeisimpänä meille on tullut esimerkiksi supersöpöjä muistilappuja, joihin paikkaa vaihtavien merkintöjen kirjaaminen on helppoa. Ja syksyä kohden uusia tuotteita saapuu entistä tiheämmin! Sinellin nettipuodista voit katsoa valikoimaa ja tehdä tilauksia kellonajasta riippumatta. Lisäksi meillä on yhdeksän myymälää, joissa pääset hypistelemään tuotteita sekä kysymään neuvoa ja vinkkejä osaavalta henkilökunnaltamme. Sinellin suurin myymälä sijaitsee Vantaalla ja sen yhteydessä on myös toimistotilat, tukkumyynti, kurssitilat sekä varasto. Pääkaupunkiseudun muut myymälät sijaitsevat Jumbossa, Itiksessä, Entressessä ja Simon- / Yrjönkadulla Kampissa ja maakuntamyymälät Lahdessa, Lempäälässä, Kouvolassa ja Palokassa.

Nettipuodin sekä lisätietoa askartelijan aarreaitasta löydät osoitteesta www.sinelli.fi.

Sinelli on myös somessa! INSPIROIDU Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä!

Ps. Tiesitkö, että voit varata Variston Sinellin kurssitiloja käyttöösi? Tule vaikka isommallakin porukalla tutustumaan MEGAmyymäläämme ja nauttimaan yhdessä askartelemisen riemusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *