Tänään tutustumme Ajaston ihanaan uutuuteen, Note A5 -kalenteriin, jonka sain yhteistyökumppaniltamme, Ajastolta.

Minun Note on väriltään vaaleanpunainen, mutta Note A5 tuoteperheeseen kuuluu tämän lisäksi kolme muutakin väriä: violetti, keltainen ja harmaa. Kalenteri on sidottu, joka sopii minulle täydellisesti: Kerrankin tiedän, että kaikki sivut ovat tallella. Miinuksena, kalenteriin ei pysty itse kiinnittämään sivuja samalla tavalla kuin esimerkiksi Happy Planneriin. Tämä ei omalla kohdalla ole kuitenkaan ongelma, sillä kalenterissa on runsaasti kirjoitustilaa.

Käydäänpä Note tarkemmin läpi…

Ajasto Note A5
Ajasto Note A5

Kalenteri on kovakantinen, ja sen ympärillä menee keltainen kuminauha, joka pitää kalenterin kiinni. Muissa väreissä myös nauha on erivärinen, esimerkiksi keltaisen Noten kuminauha on sininen. Keltainen on kiva väriläiskä muuten niin vaaleanpunaisessa kalenterissa, mutta koska itse satun rakastamaan vaaleanpunaista, en pistäisi ollenkaan pahaksi vaikka tuo nauhakin olisi ollut vaaleanpunainen. Tuunaamallahan tuokin ”ongelma” kyllä ratkeaisi, mutta olen jo tottunut väriläiskääni, taidanpa antaa sen olla keltaisena. Kalenterin välistä löytyy myös keltainen kirjanmerkkinauha, joten pystyy helposti löytämään viikon jota eletään.

Meinasin pyörtyä, kun avasin Noten. Kaikki tekstit ovat vaaleanpunaisella!!!! Suuri plussa, minulle ainakin. Ensimmäiselle sivulle on varattu tilaa omille yhteystiedoille, nimelle, osoitteelle, puhelinnumerolle ja sähköpostille. Tämä on minulle aina tärkeää, että ko. tiedot löytyvät, sillä jos kalenterini katoaisi, se olisi maailmanloppu! Nyt voin olla siinä luulossa, että joku voisi palauttaa kalenterini.

IMG_4351

Seuraavalla ja sitä seuraavalla aukeamalla on vuosi 2017 kuukausinäkymällä. Erittäin positiivinen asia, tykkään välillä tarkastella koko vuotta kerralla. Tähän väliin täytyy vielä vaaleanpunaisen ystävänä hehkuttaa, että  kalenterin tekstit ovat myös vaaleanpunaisella! IIK!

IMG_4352

Note A5 alkaa viikosta 52, joka on siis vuoden 2016 viimeinen viikko. Noten vasemmalla sivulla on aina viikonpäivät allekkain ja oikea puoli on varattu ylimääräisille merkinnöille. Tämä lisätila on oikein tervetullut, kahden lapsen äitinä niitä menoja ja muistamisia kun on enemmänkin. Tyhjä sivu on myös täydellinen tuunaukseen! Päivien erotteluviivaa voi vaikka jatkaa kynällä toiselle sivulle, jolloin päivä saa lisäkirjoitustilaa, tai sitten erotella ne washilla! Itse olen jo hieman tehnyt kokeiluja siitä, mikä toimii itselle parhaiten… Alan kallistua kapean washin käyttöön. Leveä washi vei tilaa ehkä liikaakin pois… Mutta siitä tarkemmin myöhemmissä tuunauspostauksissa.

IMG_4353

 

Note A5 2017 loppuu viikkoon 1, vuonna 2018. Seuraavalla aukeamalla onkin sitten vuosi 2018 kuukausinäkymällä. Jälleen aivan loistavaa, sillä tykkään tehdä suunnitelmia pidemmällä tähtäimellä!

IMG_4509

Tämän jälkeen Notesta löytyy Suomen liputuspäivät 2017 (itse en tällaista tarvitsisi, mutta eipä se nyt häiritsekään), jonka jälkeen alkaa nimipäivät, aakkosjärjestyksessä. Tyttöjen ja poikien nimet ovat samassa.

IMG_4510

Noten viimeiset aukemat ovat merkkaamattomia sivuja. Ensimmäiset tyhjät aukeamat ovat viivoitettuja, seuraavissa on todella pieniä ruutuja ja loppuaukeamat ovat kokonaan tyhjiä. Jälleen mukavasti tilaa tuunailulle, muistiinpanoille ja muille merkinnöille.

IMG_4354 IMG_4355

Noten takakannen sisäpuolella oli kiva yllätys: Tasku! Aivan loistava keksintö, taskussa on kätevä kuljettaa mukanaan vaikkapa lempitarrojaan! …tai muita tärkeitä papereita, joita haluaa kuljettaa mukanaan.

IMG_4507

Kaikenkaikkiaan tykästyin Ajaston Note A5 -kalenteriin! Siinä yhdistyivät kaikki ne elementit, joita itse arvostan kalentereissa. Pysykää kuulolla, jatkossa seurataan miten tätä ihanuutta tulen tuunaamaan!

Kalenterimaniaa kaikille!

-Heidi-

2 comments on “Esittelyssä Ajaston Note A5”

  1. Tämä on aivan ihana! Mistähän tätä voi ostaa? Suomalainen kirjakauppa myy vain harmaata ja violettia. Pienempää Reporter mallia näyttää olevan Suomalaisessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *