1.) Kuinka monta kalenteria omistat? Mitkä?

-Kuusi. Happy planner, A5 kansiin siirretty Happy planner, 2x diy traveler’s notebook, Ajaston Traveller’s Journal sekä liiton taskukalenteri.

Ja niin, mambin home planner, mutta en laske tätä erilliseksi kalenteriksi, vaan on happy plannerini kanssa nyt samassa.

2.) Kuinka montaa kalenteria käytät samanaikaisesti?

-Kahta. A5 kansiin siirretty HP ja Traveler’s Notebook. Hp:hen kirjaan koko perheen menot ym. Tn:ssä kulkee mukana listoja, päiväkirja, ideavihko, työharjoittelun suunnittelu ym vihko, sekä kaikenlaista lisähärpäkettä. Tänne lähinnä kirjaan kaiken mikä mieleen tulee päivän mittaan, sekä menot ym mitä tulee kun kalenteri ei ole mukana. Ja löytyyhän sieltä välistä nyt syksyn tultua pari ihanan väristä vaahteranlehteäkin. Traveler’s Notebook kulkee mukana kaikkialla, koska  se mahtuu melkeinpä mihin laukkuuni vain.

Ylimääräisen Happy Plannerin jätin nyt odottamaan ensi vuotta, jolloin se pääsee vuorostaan a5 kansien sisälle.

img_20160413_170606

3.) Koska ryhdyit käyttämään kalenteria?

-Yläasteella. Ensiksi relax-kalenteria, ja myöhemmin kaikkia mahdollisia koulukalentereita. Olin jo silloin kalenteriaddikti.

4.) Koska rupesit koristelemaan kalentereita?

-Lukio aikana. Yläasteella lisäsin toki kalenteriin lisäsivuja ym. Mutta koristelemaan rupesin kunnolla vasta lukiossa. Tällöin kalenteri täyttyi idolien kuvista, piirustuksista ja mietelausseista.

5.) Jos saisit tuunata kalenteriaukeamasi vain YHDELLÄ koristeella, mikä se olisi?

-Vesivärit (anteeksi kaikki tarrani.. teidät on syrjäytetty). Olen nyt viimeaikoina rakastunut vesiväreihin, ja traveler’s notebookin yksi vihko tulikin maalattua vesiväreillä.

Tai sitten vesivärikynillä. Näin näitä töissä keväällä. Muutoin kuin puuvärit, mutta kastettaessa jälki on samanlaista kuin vesiväreillä.

Jos jostain näitä löydän, niin on pakko ostaa!

6.) Mikä on lempparikynäsi?

-Tällä hetkellä s-marketista ostamani kynät, jotka muistuttavat hieman stabiloita.

img_20160928_1924501

7.) Lempikauppasi, mistä ostat kalenterijuttuja?

-Minulla ei oikeastaan ole lempikauppaa. Tiger, perus marketit, Chic Company sekä aliexpres ovat ne mistä eniten ostan.

8.) Mikä on suurin summa jonka olet tuhlannut kerralla kalenterikoristeisiin?

-Nyt en osaa tarkaan sanoa. Noin 50€, silloin kun tilasin Happy Plannerin ulkomailta.

9.) Onko sinulla kalenterinkoristelurutiinia? Millainen se on?

-Ei varsinaista rutiinia. Koristelen kalenteritani vähän sen mukaan missä ja milloin ehdin. Usein katson samalla  sarjoja koneelta, tai kuuntelen musiikkia.

10.) Jos saisit valita vain YHDEN kalenterin, minkä valitsisit? Ja miksi?

-Traveler’s Notebook. Niin paljon sisältömahdollisuuksia. Muokattavissa juuri niin omannäköiseksi kuin haluaa ja väliin saa kaiken tarpeellisen. Lisäksi olen tykästynyt näiden ulkonäköön. Mitä muhkumpi sen parempi. Oma on juuri ”lihotuskuurilla”.. Lisäksi tämä mahtuu kaikkiin laukkuihini, joten kulkee kätevästi aina mukana.

11.) Montako washiteippiä omistat? Onko mopo lähtenyt käsistä vai onko määrä vielä hallittavissa?

-Mooooooonta. Suunnilleen 40. Ja sormet syyhyäisi lisää. Ja taisihan tuossa pari päivää sitten tarttuakin taas pari mukaan, kun pääsin pitkästä aikaa isolle kylälle kauppaan. Hups! On tämä silti vielä hallitavissa (näin ainakin sanon jos mies kysyy…)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *