PLANNER2
Heips! Tässä postauksessa käyn läpi mun Top 5 asiaa mitä käytän planner-koristeluun!
Minulla on Me and my big ideas:in (Mambi) Happy Planner, ja tykkään siitä aivan hirmuisesti! Malli on Sugar and Type, ja ostin sen (ja kaikkea muuta) Heidin Korttipajasta.
PLANNER
Minulle kynät on ihan must have, joten penaalissani niitä on aika monta. Ehdottomat suosikkini ovat ohuet Frixion kynät. Minulla on pinkki 0.5:onen ja sininen Slim 0.38. Pinkin olen ostanut Klemmarikellarista, ja sinisen olen saanut miitissä.Frixioneissä parasta on se, että niitä voi pyyhkiä pois jos tulee kirjoitusvirheitä tai jos suunnitelmat/aikataulut muuttuvat.
KYNÄT2 KYNÄT
Seuraava suoksikki ovat washi-teipit. Kun aloitin kalenterituuneuksen, ajattelin etten sellaisia tarvitse, mutta oi kuinka väärässä olinkaan! En pystynyt valitsemaan vain yhtä suosikkia, joten tässä on mun neljä kivointa. Beige teippi punaisilla ja gold foil pisteillä on ostettu Chic Companyltä, sininen glitteri on swapissa saatu, musta teksti-teippi ostin Inkoon S-marketista ja mustavalkoinen Suomalaisesta Kirjakaupasta.
WASHIT
Tarrat ovat ihania. Suosikit ovat Mambin omat tarrat, missä on jonkilainen teksti tai sitaatti. Jos tarrassa vielä on gold foilia, olen aivan myyty! Laitan jokaiselle viikolle oman pienen ”viikon sanonnan”, johon nämä tarrat sopivat erinomaisesti. Tarrat olen ostanut Heidin Korttipajalta ja Klemmarikellarilta.
VÄLISIVU TARRA
Post-it laput ovat ihanat. Niitä löytyy niin monessa eri muodossa ja värissäettä jokaiselle varmasti löytyy omaa silmää mielyttävä. Itselläni eniten käytössä ovat Mambin omat post-it laput. Niitä on helppo siirrellä, mutta mielestäni ne ovat niin kauniit että ne usein jää paikoilleen osaksi koristelua. Post-it laput olen ostanut Heidin Korttipajalta.
POSTIT2 POSTIT
Kalenteri ilman taskua on kuin päivä ilman kahvia! Happy Plannerissa ei ole taskua valmiina joten minun oli pakko ostaa ne erikseen. Tässäkin gold foil saa sydämeni sulaamaan. Taskut on käteviä, jos haluaa esim. kantaa tarroja mukana kalenterissa, ja tietenkin niissä säilyy myös paperit ja lappuset. Omat taskuni ostin Klemmarikellarista.
TASKU2 TASKU
Mitkä ovat sinun Top 5 plannerintuunaus tavarat?
Terkuin Emma

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *