Yksi supersöpö uutuuskalenteri täällä moi! Kalenterihöperöiden yhteistyö Ajaston kanssa saattoi mut Viivin hellään huomaan. Mä nimi on Note Reporter 2017 ja Ajasto myy mua ja mun sisaruksia ympäri Suomen. Meitä on neljää eri väriä: vaaleanpunaisen lisäks keltanen, violetti ja harmaa. Kuten kuvasta näkyy, mä oon vaaleanpunainen: totta kai! Mun ympärillä on keltanen kuminauha ja sisällä kaikki tekstit on – ylläripylläri – kirjoitettu pinkillä! Musta tuntuu että mun ihana vaaleanpunanen pinta muuttaa väriä joka kuvassa, mutta eihän me sen anneta haitata! Taitaa kameratkin häikäistyä mun kauneudesta.

Oon pieni ja pippurinen taskuraketti, kokoa mulla on vaan 8,7 x 13,8 cm. Oon siis tuskin kännykkää isompi! Reporter-nimensä mukaisesti mä muistutan reporttereiden muistikirjoja: pienikokosia ja pystypäin aukeavia. Mä eroon muista kalenterikavereista just ton mun ”pystyasentoni” takia. Ajastolla on samoissa väreissä myös vaakakalenteria, Heidi saikin sellasen hyppysiinsä.

Heti etukannen avattuaan pääsee mun ”pinkille aukeamalle” (suorastaan tulvii tuunausideoita) ja sen jälkeen löytyy eka varsinainen kalenteriaukeama johon voi täytellä yhteystiedot katoamisoperaatioita yms. varten. Seuraavaks vuorossa on kuukausikatsaus aina kaks kuukautta kerrallaan pienine laatikoineen, joihin merkitä ne tärkeimmät menot.

Viikoittaiset kalenterisivut on laitettu näppärästi yhelle sivulle ja alempi sivu on täynnä somia, haaleita pieniä palloja joita on kiva käyttää rivittämisen apuna! Joka viikolle on siis kokonainen sivu muistiinpanotilaa, eiks oo luksusta! Olis kiva saada vähän washeja, tarroja ja kiiltokuviakin koristukseks, ne on niin ihania katella.

Mun sivut on vähän kellertävät, mikä sopii tämmöseen ampparijäätelö-meininkiin just hyvin, niinku Viiviki aina sanoo! Ne ei oo ihan kauheen paksut, kaikkein järeimpiä tusseja en siis oikeen kestä mut hellempää kosketusta kylläkin.

Jos sä satut unohtamaan liputus- ja nimipäivät ni ei hätää! Ne löytyy luetteloina mun loppupuolelta. Ja jottei tila loppuis kesken ni mukana on vielä muistiinpanosivuja kolmella eri lookilla: tyhjiä, miniruudullisia ja vaakaviivotettuja. Ihan vikalla aukeamalla on pinkki tasku: sinne on kätevää laittaa talteen kaikki vaeltavat liput ja laput ettei ne jää reippaasta kyydistä kokonaan!

Mä oon semmonen piristävä hyvän mielen taskupaketti, ihastutan valtavasti omalla erikoisella lookillani ja harvinaisen pinkillä layoutilla! Jos mä en mahu sun taskuun tai laukkuun joka reissulle ja juhlameininkiin ni sit ei kyllä mikään isompikaan kalenteri, siks haluisinkin olla sun pieni ja tärkeä sydänystävä! Tarjoon aika paljon tuunausvapauksia simppelillä kalenteriosiollani ja runsaalla muistiinpanotilalla: voit siis ruveta vaikka oman elämäs juorutoimittajaks, kerrostalokyyläks, pablopicassoks tai muuten inspiroitua tuijottamalla haaleasti pilkullista, tyhjää sivua viikoittain. Valinta on sun!

Ymmärrän kyllä jos susta tuntuu etten riitä ainoaks kalenteriks ja se on ihan okei. Kunhan mä en jää minkään isomman kalenterin jalkoihin ja unohdu ihan kokonaan! Mun kalenterisivut alkaa vasta vuodenvaihteessa ja Viivi onkin punninnu kaikenlaisia juttuja mun pään menoks (eiku ei eihän mulla oo päätä hihi)! Mä en malta oottaa ens vuotta ja kaikkia kivoja juttuja mitä muhun kirjotellaan, piirretään, teipataan ja koristellaan. Mut on luotu reissun päälle kulkemaan ja kohta, ihan kohta mä reissuilemaan vihdoin pääsen! Kiitos Ajaston tädit ja sedät kun laitoitte mut postipakettiin, tuntuu että oon löytäny just oikean typyn jonka elämää jakaa ja samalla helpottaa! <3

  Ps. Mulle pitäis kuulemma antaa joku mun söpöä ulkonäköä ja pirteää luonnetta kuvaava hellittelynimi, olisko sulla hyviä ideoita?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *