1. Kuinka monta kalenteria omistat? Mitkä?
Minä olen vuodesta 1998 saakka kantanut mukanani jos jonkinmoista kalenteria. Kaikkia kalentereitani yhdistää se, että olen ne aina hankkinut kirjakaupasta ja pääsääntöisesti ne ovat olleet A5 kokoisia ja aukeamissa näkyy kätevästi viikko kokonaisuudessaan.
Muutaman vuoden ajan ole suosinut Burde kustantajan kalentereita. Tänä vuonna olen kokeillut ensimmäistä kertaa pehmeäkantista, nidottua versiota kierreselkäisen kalenterin sijaan ja siihen olen tykästynyt kovin paljon. Sen vuoksi kävin hankkimassa ensi vuodelle samanlaisen, vain uudella kansivärillä. Sormeni syyhyävät päästä sitä jo koristelemaan.
Kaikki kalenterini olen säilyttänyt ja niitä on ollut rikkaus lueskella jälkikäteen.
2. Kuinka monta kalenteria käytät samanaikaisesti?
Minulla on yksi kalenteri vain kerralla käytössä. Pidän itseäni kovin järjestelmällisenä ihmisenä ja koen järkeväksi pitää kaikki tarvittava tieto samojen kansien sisällä. Näin ne on helppo kantaa mukana.

 

3. Koska ryhdyit käyttämään kalentereita?
Aikaisemmin tuolla jo taisinkin mainita, että ensimmäisen virallisen kalenterin otin käyttää vuonna -98. Tuolloin olin jo peruskoulun päättänyt ja lähtenyt opiskelemaan, jolloin kalenterin hankinta oli pakollinen väline pysyä ajantasalla.

4. Koska ryhdyit koristelemaan kalentereita?
Aina olen kalentereitani koristellut tarroilla sekä lehdestä leikatuilla kuvilla ja teksteillä, mutta varsinainen koristelu (hiukan runsaammalla otteella) astui kuvioihin silloin, kun kalenterini koko kasvoi A5 kokoiseksi. Se on ollut joskus 2000-luvun alkupuolella.
5. Jos saisit tuunata kalenteriasi vaiin yhdeällä koristeella, mikä se olisi?
Luulen, että tällä hetkellä koriselisin kalentereitani mieluiten tarroilla.

6. Mikä on lempi kynäsi?
Lempi kynäni on Micron merkkinen. Kynän kärkien kokoja on erilaisia ja se on parasta. Kyniä myydän kätevästi kuuden, eri kokoisen. kynän pakkauksissa ihan kirjakaupoissa. Näitä kyniä käytän askarteluissa ja kirjeiden kirjoittamisissa.

7. Lempikauppasi mistä ostat kalenterijuttuja?
Tällä hetkellä kalenteritarvikkeita olen ahkeraan ostellut Klemmarikellarista.
8. Mikä on suurin summa jonka olet tuhlannut kerralla kalenterikoristeisiin?
 
Täytyy tunnustaa, että huikeat 80e. Ja se on minusta aika paljon. Mutta puolustuksekseni täytyy sanoa, että teen tilauksia hyvin harvakseltaan. Muutaman kerran vuodessa.
          
9. Onko sinulla kalenterikoristelurutiineja?
Kyllä minulla on. Kalenteriaukeamaa kun lähden tekemään, niin ensimmäisenä kasailen pöydälle papereita, teippejä ja koristeita mitä tahdon aukeamalla käyttää ja mitkä sopisivat hyvin yhteen. Toki askartelun eri vaiheissa joitain juttuja karsiutuu pois ja jotain tulee tilalle, mutta tietyn tyylin ja tunnelman valitsen ennen kun mitään ryhdyn paikoilleen liimailemaan.

10. Jos saisit valita vain yhden kalenterin, minkä valitsisit? Ja miksi?
Valitsen ehdottomasti Burden pehmeäkantisen kalenterin sillä se on selkeä, hillitty ja ajaton. Pehmeiden kansien vuoksi kalenteri pysyy hyvin kasassa ja ympäri kiertävä kuminauha tukee koko komeutta vielä niin, että kaikki irrallaan olevat lippuset ja lappuset pysyvät hyvin paikoillaan.
11. Montako washiteippiä omistat?
Tähän vastaan lyhyesti ja ytimekkäästi, että 81 washiteippiä omistan ja valtaosan niistä olen hankkinut teippitarhasta.
             

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *