Tänä vuonna Kalenterimania osallistui Vantaalla, lauantaina 8.10 TaavaNaisen järjestämään Leimailutaivas ja Helmiplaneetta-tapahtumaan.  Kyseessä oli siis paperiaskartelijoille, sekä koruilijoille tarkoitettu tapahtuma, missä myytiin materiaaleja mm. kalenterointiin, skräppäilyyn, koruiluun sekä muuhun askarteluun.  Ja voi pojat, että siellä olikin myyjiä! Varmasti jokaisen paikalle tulleen lompakko ainakin keveni (ja niin myös allekirjoittaneen). Todella monelta myyjältä löytyi kaiken lisäksi ihan mieletön kalenteriaskarteluvalikoima pöydistään, joten ei varmaan ole hankalaa arvata, mihin ne rahat tuli käytettyä 😉

20161008_162910

 

Tapahtuma oli selkeästi keskittynyt myyntiin ja valitettavasti työpajoja ei ollut tarjolla ja vaikka  mekin siellä koetimme niitä pitää, niin se ei oikein onnistunut. Mutta kyllä muutamat innokkaat osallistujat saivat silti Kalenterimanian pöydässä kokeilla kalenterisivujen tuunailuja ja tuloksia syntyi!

20161008_104000
Meidän pöytä, josta jaettiin Kalenterimanian riemua!

Oli aivan superia nähdä tuttuja kasvoja Facebookin puolelta livenä ja täytyi myöntää, että on aina ihana tavata ihania jäseniämme kasvotusten! Kiitos kaikille, jotka tulitte moikkaamaan ja esittelitte löytöjänne ja ostoksianne! Tuli tunne kuin olisi tunnettu jo iät ja ajat!

20161008_162857
Teippitarhan uutuus Pavilion kuvioteipit herättivät paljon ihastusta niinkuin Heidin Korttipajalta saadut Papermaten InkJoy Gel-kynätkin.

Saimme sponsorointina Teippitarhalta, Heidin Korttipajalta sekä Käsitellen-kaupalta aivan superkivoja kalenterin tuunausjuttuja mm. Pavilion uutuuskuvioteippejä, Lawn Fawnin kalenterileimasimia sekä Papermaten InkJoy Gel-kyniä. Näiden pohjalta oli hauskaa lähteä esittelemään ja avaamaan kalenteriaskartelun ja Kalenterimanian maailmaa ja taisipa aika moni uusikin henkilö saada pontta kalenterinsa koristeluun! Näistä sekä muista tuotteista tulossa vielä lähempää tarkastelua tulevaisuudessa, joten muistakaa pysyä kuulolla. Saatiin myös Chic Companylta alekoodi, joita jaettiin myös kaikille moikkaamaan ja tutustumaan tulleille.

20161008_162902
Esittelyssä oli niin Ajaston, Dokibookin kalenteri, sekä Happy Planneri. Sekä Käsitellen-kaupalta saadut Lawn Fawnin leimasinsetti ja Mambin tarrakirjanen.

Seuraavan Leimailutaivas ja Helmiplaneetta-tapahtuman päivämäärä on alustavasti jo tiedossa (lauantaina 11.3) ja toivon mukaan siellä taas nähdään! Superiso kiitos vielä kaikille, jotka tulivat moikkaamaan ja tekemään tapahtumasta ikimuistoisen!

~Allu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *