Moikka manialaiset!

Tässä esittäytyy tuorein tulokas kalenterimanian ylläpitoon. 34-vuotias Linda – äiti, bloggaaja, sisko, avovaimo ja kalenteripöpi Pohjanmaalta. Olen puhdistusaineiden suurkuluttaja ja perfektionismiin taipuvainen siivoushullu, joka rakastaa kahvia ja suklaata, kalentereita sekä inspiroituu syksystä ja joulusta. Olen enemmän tunteella kun järjellä elävä ihminen. Teen päivittäin asioita hetken mielijohteesta – välillä hyviä juttuja ja välillä sitten ei niinkää hyviä juttuja.

Mun pieneen perheeseen kuuluu skottimies, 4-vuotias kikkarapäinen Aaron sekä nelikuinen Daniel-vauva. Kun saan tilaisuuden irtautua tiiviistä vaaleansinisestä vauvakuplasta, askartelen kalentereita, bloggaan tai katson Supernaturalia. Ne veljekset on sitten syötäviä! Uskallan melkein toivoa, että meillä kummittelisi!


Kuumista veljeksistä kalentereihin. Omistan kaksi kalenteria: Kikki K:n ja Happy Plannerin rose goldin. Alun perin koko kalenterimania alkoi Halpa-Hallin kovakantisesta vihkosesta. Nälkä kasvoi syödessä. Kyllähän te tiedätte! Mulla on aina jonkinlainen idea hautumassa. Tietokone ja puhelin on täynnä inspiraatiokuvia, joita tallentelen muistiin. Pääsen toteuttamaan niitä pienten nukahdettua. Lemppareita kalenteriaskartelussa on ehdottomasti washi-teipit ja kaikenlaiset tarrat.

On todella mahtavaa kuulua tällaisten upeaan joukkoon! Tule rohkeasti kiskaisemaan hihasta, jos kaipaat apua tai vinkkejä kalentereiden parissa.

-Linda
– – –

Lindan blogi Tutipuu löytyy täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *