Hei!

Oon kalenterimanialainen elokuusta 2016 lähtien eli tämä on vielä uusi harrastus minulle. Oon hyvin innostuvaa tyyppiä ja nyt tuunaus on vienyt minut mukanaan. Oon 56-vuotias ja työkyvyttömyyseläkkeellä, joten aikaa harrastukseen löytyy. Aiemmin oon askarrellut pääasiassa kortteja, tehnyt koruja ja neulonut sukkia, kalenterin tuunaus sopii hyvin tähän joukkoon.

20160924_065428

Elokuussa ostin ensimmäisen kalenterini S-marketin lehtihyllystä. Se sattui olemaan Demi ja innoissani sitä alkuun tuunailin liian paksuilla materiaaleilla, joten siitä tuli aivan liian paksu jo muutaman kuukauden tuunauksilla, joita tein etukäteen…. se onkin nyt kirjahyllyssä, koskapa ostin Burden Compact-kalenterin, joka näppärästi sopii käsilaukkuun – pienempäänkin. Siihen olen merkkaillut tärkeimmät menoni.

20160923_203340

Tilasin myös Ajaston lilan Wega Plus 2017-kalenterin, jonka kuitenkin annan tyttärelleni lahjaksi – häntä houkuttelen mukaan kalenterintuunaukseen.

Sitten löysin yhdestä halpismyymälästä kovakantisen kierreselkäisen vihkon ja kotona innostuin BuJosta ( Bullet Journal)… katselin pari youtube videoo ja ryhmän albumeita ja aloin pikku hiljaaa rakentamaan ekaa bujoani. Siitä olen nyt ollut eniten innostunut, parannan myös elämäntapojani sen avulla, kun seuraan ulkoilua lokakuusta lähtien; kahvin ja veden juontia marraskuusta.

20160923_203429 20160923_203501

Tilauksessa on myös ensimmäinen planner-tyyppinen kalenteri, jota odotan innolla.

Rahaa näihin kalentereihin, vihkoihin ja koristeisiin saa kyllä menemään ja olenkin innoissani tilaillut liiankin kanssa washi- ja muita teippejä (niitä on nyt noin 100), tarroja, post-it lappusia, kyniä, klemmareita ym tavaraa joka sopii tuunailuun. Ulkomailta saa tilattua edullisimmin, mutta toimitusajat taasen ovat pitkiä; suomalaisista (netti-)kaupoista saa nopeasti haluamansa tavaran.

20160923_203614

Uudesta harrastuksestani saan kiittää Kalenterimania-fb-ryhmää, joka innostaa, opettaa vasta-alkajaa ja on tukena myös elämän arkisissa murheissa. Seuraankin tätä fb-sivua päivittäin ja kiva on myös julkaista kuvia omista aikaansaannoksistaan. Ihanaa porukkaa nämä manialaiset!

Tiina Jukonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *