chicsparrow

Planner Perfect on tuore idea kalenterimaailmassa. Kyseessä on metodi mikä muuttaa tyylisi täyttää ja koristella kalenteria, mutta myös muuttaa ajatustasi elämästäsi. Tämän metodin avulla tavoitteet ja unelmat käyvät toteen! On tavoitteesi tai unelmasi sitten koti, avioliitto, lapset tai henkilökohtainen terveys. Planner Perfect metodin avulla sinusta voi tulla oman elämän mestari.

Planner Perfection metodin on kehitellyt uskomaton amerikkalainen nainen nimeltä Jenny Penton. Jenny Penton on kahdeksan lapsen äiti joka myös kotiopettaa lapsiaan. Lisäksi Jennyllä oma nettisivusta jossa myös nettikauppa. Tutustu tämän inspiroivan naisen blogiin ja Youtube kanavalle.

 

Miten tämä juttu toimii käytännössä?
Jennyllä on käytössä monia Traveller´s Notebookeja  ja jokaisessa on omat sisällöt (kalenteri, taidekokeilut, ostokset yms.). Kalenteri TN:ssä on neljälle eri kuukaudelle vihot sekä tavoitevihko. Eli kalenteri rakentuu niin, että jokainen kuukausi on omassa vihossaan ja tämä vihko sisältää mm. kuukausi kalenterinäkymän, tavoitesivun kyseiselle kuukaudelle, päiväkalenterisivut (päivä per sivu), lisäksi erikoisimmille päiville (mm. lasten syntymäpäivät) on omat sivut joihin voi suunnitella tarkemmin. Vihkon lopussa on vielä tilaa päiväkirja tyyppiselle kirjoittamiselle.

Mitä päivittäisiin kalenterisivuihin sitten kirjoitetaan?
Jenny kirjoittaa kaiken! Sivulta löytyy kaikki ne tärkeimmät menot mutta tämän lisäksi myös viikottaiset ruokalistat, muut kotityöt sekä fiilikset siltä päivältä. Eli kalenteria täytetetään normaalin kalenterin tapaan mutta myös päiväkirja tyyppisesti. Sanoisin, että Planner Perfection metodi on kuin päiväkirjakalenteri. Niin, kuin Jennyn sivujen slogan sanoo:

Write a better story – Kirjoita parempi tarina

Tämän sloganin olen ymmärtänyt niin, että kirjoitan kalenteriini tarinan omasta elämästäni. Ja totta kai menneet kuukaudet (vihot) säilytetään, Jenny esimerkiksi säilyttää näitä vihkoja omassa laatikossaan ja hän haluaa säilyttää nämä vihot lapsilleen, kasvaessaan isommiksi he voivat lukea mitä kaikkea lapsuudessa on tehty ja mitä kaikkea on tapahtunut.

Tämä metodi on todella inspiroiva!

Krista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *