dsc_0960

Miltä näyttää minun Traveler´s Notebookini Marraskuussa ja kuinka koristelin sen?

Tämä on siis ensimmäinen kuukausi kun käytän TN:ää, joten ensin piti miettiä miten haluaisin käyttää sitä. Mitä haluan TN:ään ja missä järjestyksessä. Pyörittelin puolisen tuntia erilaisia vihkoja ja taskuja. Yritin löytää sen oikean ja toimivan järjestyksen. Oikeasti, tämä kesti hetken, koska olen melko perfektionisti.

Miten käytän Traveler´s Notebookiani? Aloitan Planner Perfect-metodin. Eli kerralla laitan TN:ään kaksi kuukausivihkoja ja niiden lisäksi jouluvihon (joulu on kohta täällä). Tästä metodista voit lukea lisää Planner Perfect Metodi-postauksesta.

Traveler´s Notebook on ostettu AliExpressiltä. Kannet ovat mustaa kiiltävää nahkaa, jota olen rullaillut jotta saan siitä mahdollisimman ryppyisen ja kulutetun näköisen. En halua, että TN näyttää kiiltävältä ja uudelta. Tahdon kansiin naarmuja, ryppyjä ja ruhjeita, joten uskon TN:n näyttävän entistäkin paremmalta muutaman kuukauden jälkeen kun se on ollut kovassa käytössä. Kun TN on kuluneen näköinen siinä on sitä jotain, silloin se on minun näköinen ja tämän lisäksi rullailtu TN on pehmeä ja ihan kuin halaisia kaikkia niitä vihkoja joita se suojaa.

Tällä hetkellä käytössä on kaksi mustaa kuminauhaa sekä yksi normaali kuminauha joka pitää yhdessä kaksi vihkoa. Tällä samalla tyylillä saan tarvittaessa kansiin mahtumaan vaikka 8 vihkoa.

dsc_0930

dsc_0931

Ensimmäisenä on vihko marraskuulle. Kannen koristelin washiteipeillä ja kirjoitin kuukauden keskelle, lisäksi mustalla tussilla koristelin.

Jokaisen vihkon ensimmäiselle aukeemalle tulee kuukausikalenteri, johon kirjaan kaikki tärkeät menot kuten hammaslääkärit, tapaamiset, yms. Seuraavaksi tulee kuukauden tavoitteet yhdelle sivulle ja seuraavalle sivulle Youtube kanavan sosiaalisetmediat numeroin sekä ideoita videoihin ja SOMEen.

dsc_0937

picmonkey-image-jpgtn

Tavoitteiden, suunnitelmien ja unelmien jälkeen alkaa päiväkalenterisivut. Jokaiselle päivälle pyhitän yhden kokonaisen sivun ja tarvittaessa voin jatkaa sivun toiselle puolen. Kirjoitan kaikki tarpeelliset menot, sekä ihan mitä sen päivän aikana pitää saada tehdyksi (siivoomiset, mahdolliset lomakkeiden täytöt, lasten jutut, yms). Sivuja koristelen fiiliksen mukaan washiteipeillä, tarroilla, piirroksilla, project Life korteilla, lehtileikkeillä, leimoilla. Joskus maalaan sivun vesiväreillä, toisinaan peitän sivun askartelupaperilla tai silkkipaperilla, mutta usein sivut ovat ns. puhtaita valkoisia tai luonnonvalkoisia (vihosta riippuen).

dsc_0938

dsc_0939 dsc_0941

Päiväsivujen jälkeen usein vihkoon jää tyhjiä sivuja. Näihin tyhjiin sivuihin pidän ns. päiväkirjaa. Kirjoitan pidemmin jostain kivasta päivästä mikä tapahtui kuluneen kuukauden aikana. Näille sivuille voin liimailla kauppakuitteja, junalippuja, pieniä mainoksia, yms. Valokuviakin haluaisin käyttää TN:n käytössä ja haluaisinkin Polaroid Zip tulostimen tähän käyttöön. Toisikohan joulupukki sellaisen.

picmonkey-image-jpgjoulu

dsc_0953

Marraskuun vihkon jälkeen tulee muovitasku jonka myös tilasin Alilta. Muovitaskussa on koristeena nyt Project Life kortteja, lisäksi siinö on pienimäärä kalenteritarroja ja washiteippejä. Muovitaskuinsertin jälkeen viimeisenä on jouluvihko. Jouluvihkon esittelen myöhemmin (lähempänä joulua).
Tälläinen on minun Traveler´s Notebook Marraskuussa.

Mukavaa marraskuuta kaikille!

Krista

2 comments on “Traveler’s Notebook esittely | Marraskuu”

    • Ei, tähän versioon ei mahdu A5 vihkot. Mutta tietääkseni senkin kokoisia Traveler´s Notebookeja tehdään. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *