dsc_1059

Kalentermanian ylläpito pääsi tekemään yhteistyötä Ajaston kanssa ja Inka esittelikin aikaisemmin oman Doodle kalenterinsa. Nyt on vuorossa mun Ajaston Doodle kalenterin esittely.

Ajastolta on tullut Doodle kalenteri-sarja. Jokainen kalenteri on erilainen, ei pelkästään kannet vaan sisällöt myös.
Tässä tulee kuvia omasta Doodle kalenterista ja jos haluat nähdä lisää katso video.

Mihin tarkoitukseen tämä kalenteri tulee?

9-vuotiaalla pojallani on todettu syksyllä Monimuotoinen Kehityshäiriö. Varsinkin puheen tuottamisessa on paljon vaikeuksia. Jokasen koulupäivän jälkeen tahtoisin tietää mitä poika on tehnyt päivän aikana, mitä ruokaa on ollut ja onko se maistunut, mitä kaikkea hän on tehnyt ja mitkä on olleet pojan päällimmäiset fiilikset koulupäivän aikana. Mutta koska puheen tuottamisessa on vaikeuksia, en ole saanut kaikkiin kysymyksiin vastauksia. Toisinaan poika ei osaa edes kertoa (sanoo ettei muista) mitä ruokaa oli ja tykkäsikö hän siitä. Kerroin tästä puheterapeutille ja hän ehdotti kalenterin käyttöä. Kalenteriin poika saa kirjoittaa ja piirtää mitä koulussa on tehty. Lisäksi jos opettajalla tai avustajalla on aikaa niin he kirjoittavat ranskalaisin viivoin muutamia juttuja mitä on tehty ja miten on mennyt.

Kun poika tulee kotiin koulusta, käymme koulupäivän jututu läpi kalenterin kanssa. Piirrokset ja kirjoitukset tukevat kertomista. Joten juuri tämä Doodle kalenteri tulee olemaan loistava, koska siinä on laatikoin eritelty aamu, – itapäivä sekä ilta. Ja tilaa on riittvästi piirtämään ja kirjoittamaan päivästä. Mutta täyttäminen ei jää pelkästään vain koulujutuksi vaan tätä jatketaan myös kotona iltaisin ja viikonloppuisin. Näin pojan on helppoa aamupiirissä kertoa mitä edellisenä iltana ja viikonloppuisin on kotona tehty.

Odotamme innolla vuotta 2017 alkavaksi!

dsc_1063

dsc_1064 dsc_1065

dsc_1066

dsc_1061

dsc_1067
dsc_1068

dsc_1070   dsc_1060

Jos haluat nähdä viellä enemmän niin tässä tulee vielä video.

 

Mukavaa päivää kaikille!

Krista

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *