Minä en usko kalenterirauhaan. Uskon kyllä kalenterirakkauteen ja materialismionneen. Koska jälleen kerran koin molemmat tunteet muutama viikko sitten kun purin Klemmarikellarin pakettia kädet täristen. Heidi Swappini oli saapunut kotiin. Kalenterin oli tilattu jo monta, monta kuukautta sitten (Jonnalta kannattaa siis kysyä aina vaikka jotain tuotetta ei sivustolla näkyisikään, hän tilailee lähestulkoon kaikkea mitä vaan keksitte pyytää nimim. kokemusta on) mutta silloin kyseinen kultapalloinen versio oli loppuunmyyty kaikkialla. Kun se lopulta saapui myymälään emme päässet sitä hakemana koska tuntui että olimme tyttäreni kanssa jompikumpi koko ajan kipeinä tai sitten oli muuten vain älytön kiire. Jonna muistuttelikin minua tasaisesti kalenterista, enkä sitä ollutkaan unohtanut, en vain yksinkertaisesti ehtinyt sitä hakemaan. Lopulta pyysin että jos Jonna voisi postittaa sen minulle. Muutamassa päivässä sain tekstarin että kalenterini odottelee läheisellä R-Kioskilla noutoa.

hs3muokshs1muoksTiedättekö sen tunteen kun jokin tuote, tavara tuntuu ihan siltä kuin se olisi teille tehty? Valmisteltu teidän toiveidenne mukaan? Heidi Swappin Memory Planner (large, koska a) kultapalloa ei saanut personal koossa ja b) en ylipäätään pidä personal-koosta) tuntuu minusta juuri siltä. Siinä on kaikkea mitä rakasta: pastellisävyjä, kultaa, kukkia, kauniit välilehdet valmiina. Koko kalenteri jotenkin huokuu rakkautta ja rauhaa. Toisaalta se on sen kokoinen mötkäle että tarvittaessa sillä mätkäisee jotakuta vaikka päähän. Kalenteri on päiväämätön joten sen voi aloittaa koska tahansa. Minä aloitin omani marraskuusta, josta tuli virallisesti elämäntapamuutoskuukauteni. Lopetin tupakoinnin, lopetin jatkuvan cokiksen litkimisen ja olen koittanut tsempata ruokarytmin yms kanssa. Kun siirsin alkuvuoden kuukaudet joulukuun jälkeen, ensimmäiseksi jäi tietenkin marraskuun välilehti. Siinä lukee ”Never Give Up” joka on tuntunut olevan viimeisen vuoden teemalauseeni. Se sopi minulle aloitukseksi täydellisesti. swappikollaasi1hs7muoks

Vielä Heidi Swapp hakee muotoaan, tai minä haen tapaa joka miellyttää minua eniten koristelussa. Koska Happy Planner on hyvin paljon massiivisempi olen tottunut siihen että koristelunikin voivat olla ihan mitä tahansa. Nyt pitää palauttaa mieleen ne piipertämiset, muistella lukioajan koristeluita ja vastaavaa. Sen olen päättänyt jo, että kalenteri noudattaa viikottain teemavärejä. Viikkoaukeamat ovat ns horizontal layoutilla, eli vaakasuorassa. Olen tottunut verticaliin eli pystysuuuntaisiin sarakkeisiin, uusi aukeamamalli vaatii totuttelua jonkin verran. Pidän erityisesti joka kuun alussa olevasta ”to do-sivusta” jolle voi kerätä sen kuukauden tärkeät muistettavat. Tykkään älyttömästi myös siitä, että kuukausiaukeamaan voi liittää lemppariquoten. Yleisesti en ole aiemmin kuukausiaukeamista hirveästi edes välittänyt, ne ovat aina jääneet tyhjiksi. Katsotaan miten tämän kohdalla käy.hs4muoks

Mukana tulee myös pieniä muovitaskuja joka kuukautta varten. Niihin voi kerätä vaikka tärkeitä kuvia, katsotaan mitä minä kerään niihin vuoden varrella (toivottavasti en ainakaan kuitteja…). Minä tilasin siis tämän Klemmarikellarista Jonnalta, jonne lähti myöhemmin myös lisätilaus tarroista yms. Pari viikkoa käyttöä takana ja olen edelleen rakastunut.

XoXo, Mira J

ps. Kruunukynä joka näkyy kuvissa on Chic Companyltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *