Yks päivä puolisen vuotta sitten sattumalta selailin facebookia ja ÄiTyLIt-ryhmää. Siellä joku oli ohimennen kysynyt löytyykö sieltä samanhenkisiä ihmisiä, porukkaa jotka on hurahtaneet kalenterituunaukseen. Kovin moni ei tainnut siihen julkaisuun juurikaan vastata mut mun mielenkiintoni heräsi heti. En kerennyt siihen julkaisuun mitään edes vastaamaan mut samantien tuli klikattua kalenterimanian maailmaan. Ja se oli menoa se. Vitsi mikä ryhmä, tää on niin mun juttu!

picsplay_1475416717941
Kalenterin tuunausta/koristelua oon harrastanut jo ylä-asteella mut se on ollu lähinnä sellaista pienimuotoista vaan. Tarrojen ja lehtileikkeiden liimailua. Demi-kalenteri ja Pop&Rock Koulukalenteri oli ihan ykkösjuttuja sillon ku mä olin teini. Niitä omistin monta. Vihkoja tuli myös koristeltua ja jokunen lehtileikekirjakin tehtyä. Sitten taas ihan pikkutyttönä keräilin kiiltokuvia, paperinukkeja ja tarroja sekä harrastin kirjeenvaihtoa. Askartelu ja rakkaus paperijuttuihin on siis ollut jokseenkin osa elämää lähes aina.

Nykyisessä muodossaan tää mun kalenterituunaus alkoi uudelleen suurinpiirtein tossa loppukeväästä -16. Kummasti alko nurkat täyttymään washeista, papereista, planneritarroista jne. Tällä hetkellä haaveilen omasta askartelunurkkauksesta. Olis ihanaa saada oma ”työpöytä” ja sen päälle joku kiva avohyllykkökompleksi (ouh mikä sana!) mihin sijoittaa kaikki mun kalenterikamppeet.. Toistaseks siis vaan haaveilen tästä koska meiän nykyisessä kämpässä ei oo tarpeeks tilaa jotta voisin tän toteuttaa.

picsplay_1475416745121

Kalenterina mulla on tällä hetkellä käytössä Happy Planner Make Everyday Count. Lisäksi mulla on myös pinkki/violetti Cagie a5 jonka oon tuunannut Carpe Diemin sisuksilla. Sen otan käyttöön vasta vuoden vaihteessa HP:n rinnalle. Multa löytyy myös Color Crush a2 Rose Gold, mut sille en oo tehny vielä mitään eli pelkät kannet löytyy. Tarkoitus olis ottaa se ns.työkalenteriksi eli laukussa mukana kulkemaan sitten kun hoitovapailta palailen töihin ens vuoden maaliskuussa.

Kuka mä sit oon? No mä oon 30-vuotias, raskaanmusiikin ystävä, äiti ja vaimo Tampereelta. Luonteeltani päällepäin rauhallinen ja alkuun vähän ujokin mutta todellinen minä on kaikkea muuta. Mielipiteissäni oon kärkäs, luonnetta löytyy mutta otan kyllä toisetkin huomioon ja ystävällisyys on tärkeää. Huumori ja sarkasmi on mun juttu myös, en oo ollenkaan tosikko.

picsplay_1475179546284

Kalenteria tulee aikalailla tuunailtua iltasella, silloin kun siihen on oma rauha eli sitten kun mun 2,5-vuotias poikani on mennyt jo nukkumaan. Tietysti silloinkin kun on sitä lapsiperheessä kuuluisaa ”Omaa Aikaa”, eli vaihtelevasti myös muulloinkin kuin yömyöhään 😉 Ylös kirjaan oikeastaan kaiken. Tärkeät menot ja päivämäärät tietenkin mut tykkään kirjata myös päiväkirjamaisesti päivän tapahtumia ylös. Kuvia meidän perheestä ja läheisistä tykkään tallettaa kalenterin väliin myös. Suunnitteilla oliskin sellanen ”Viikon Kuvat” – kohokohtasivu joka viikon päätteeks, mut se on vielä toteuttamatta.

Nina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *