Sain kunnian vastata Kalenteriaddikti haasteeseen. Oli oikein valaisevaa päästä hieman pohtimaan kuinka se mopo onkaan karannut käsistä. 

1. Kuinka monta kalenteria omistat? Mitkä?

Omistan kolme kalenteria. A5 kokoisen Persoonallisen kalenterin, Polkka Jamin A6 kokoisen ja uutena tulokkaana Color Crush Walnut A5.

2. Kuinka montaa kalenteria käytät samanaikaisesti?

Minulla on kaksi kalenteria yhtäaikaisesti käytössä. Polkka Jamin kalenteri toimii suunnittelukalenterina ja Color Crush pääkalenterina kaikkine koristeluineen. Odotan malttamattomana syyskuuta, kun saan ottaa uuden kalenterin käyttöön. 

3. Koska aloit käyttämään kalenteria?

Ensimmäinen kalenterini taitaa olla kuudennelta luokalta (Suosikin teinikalenteri) ja on jossain hyvässä tallessa. 

4. Koska aloit koristelemaan kalentereita?

Nykyisellä tyylillä koristelun aloitin alkuvuodesta.

5. Jos saisit tuunaa kalenteriaukeemasi vain YHDELLÄ koristeella, mikä se olisi?

Washitape


6. Mikä on lempparikynäsi?

Pilot FriXion poispyyhittävät kynät 

7. Lempikauppasi, mistä ostat kalenterijuttuja? (Saa mainita myös Etsy myyjät)

Tähän on todella vaikea vastata vain yhtä suosikkia, mutta Etsy kauppojen kolmen kärki on melko selkeä. 

  1. HappyPlannerGal
  2. PeonyPlanner
  3. PeacefulmindDesign

Jonkinverran kalenterijuttuja tulee ostettua myös Tigerista ja Suomalaisesta kirjakaupasta. 8. Mikä on suurin summa jonka olet tuhlannut kerralla kalenterikoristeisiin?

45€

9. Onko sinulla kalenterin koristelu-rutiinia? Millainen se on?

Lauantai aamupäivä on kahden planneraddiktin taloudessa pyhitetty seuraavan viikon suunnitteluun ja koristeluun. Kolmivuorotyö vain usein sotkee itsellä suunnitelmia ja päivä voi muuttua. 

10. Jos saisit valita vain YHDEN kalenterin, minkä valitsisit? Ja miksi?

Color Crush A5 on sisuksiltaan tarpeisiini sopivan kokoinen ja ulkoasultaan helppo koristella mieleiseksi. Kieltämättä personal kokoinen on alkanut houkutella.

11. Monta washiteippiä omistat? Onko mopo lähtenyt käsistä vai onko määrä vielä hallittavissa?

80 rullaa näin nopeasti laskettuna. Löytyy kapeaa ja leveää mallia. 

Tällaisia vastauksia täällä. Koko innostukseni kalenteriaskarteluun sytytti vaimoni. Alkuun pyörittelin vain silmiäni ja tuhahtelin ominaiseen tapaani. Ajatus kalenterin koristelusta tarroilla ja teipeillä kuulosti lapselliselta. Vuoden vierestä seuratessani toisen puuhia syntyi lopulta oma kiinnostukseni kalenterimaailmaan ja ostin itselleni vuosien jälkeen kalenterin. Ensimmäinen kalenterini sitten teinivuosien oli Vallilan A5 kokoinen lukuvuosikaleteri. Siihen kyllästyin nopeasti ja ostin Polka Jamin A6 kokoisen kalenterin. Sekään ei tuntunut omalta ja lopulta päädyin suunnittelemaan ja tilaamaan itselleni Persoonallisen A5 kokoisen kalenterin. Maaliskuusta-elokuuhun se palveli minua hyvin, kunnes en enää voinut vastustaa kiusausta ja tilasin itselleni A5 kokoisen Color Crush Walnutin. Toivottavasti olen nyt löytänyt omani ja kalentereiden ostaminen saisi hetksi riittää. 

xoxo Janita 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *