1) Kuinka monta kalenteria omistat? Mitkä?

Omistan viisi valmiskalenteria, Ajaston TIMEX SPACEn, Burden Plan-kalenterin, Burden Opiskelijan lukuvuosikalenterin, liiton peruskalenterin sekä kreikankielisen kalenterin. Lisäksi minulla on Bullet Journal, jonka tein Vallilan kierrekantiseen kirjaan.

kuva1

2) Kuinka montaa kalenteria käytät samanaikaisesti?

Käytän kaikkia kalentereita samanaikaisesti.

3) Koska ryhdyit käyttämään kalenteria?

Olen aina tykännyt kalentereista ja niitä on ollut erilaisia vuosien varrella. Yleensä aina useampi kerrallaan.

4) Koska rupesit koristelemaan kalentereita?

Olen aina koristellut kalentereitani, mutta ihan uudelle levelille kalenterin koristelu on noussut Facebookin Kalenterimania-ryhmään liittymisen myötä. Sieltä löytyy ihanaakin ihanampaa vertaistukea tähän addiktioon.

5) Jos saisit tuunata kalenteriaukeamasi vain YHDELLÄ koristeella, mikä se olisi?

Ehdottomasti tarroilla! Niitä ei koskaan voi olla liikaa ja niillä pystyy luomaan erilaisia aukeamia kaikkein parhaiten.

6) Mikä on lempparikynäsi?

Lempparikynäni on Herlitzin monivärinen kuulakärkikynä, joka on aina mukana matkassa. Se on kooltaan sopivan pieni, joten se mahtuu pienimpäänkin pussukkaan/clutchiin.

kuva2

7) Lempikauppasi, mistä ostat kalenterijuttuja?

Lempparikauppojani ovat Suomalainen, Tiger sekä tavalliset ruokakaupat, joista olen tehnyt ihania löytöjä. Myös Ikeassa on nykyään yllättävän hyvä valikoima kalenterituunaukseen.

8) Mikä on suurin summa jonka olet tuhlannut kerralla kalenterikoristeisiin?

Kalenterimanian myötä hankinnat lähtivät ihan lapsesta ja ostin kerralla erilaisia tarroja, washeja, leimoja… you name it! Autuaasti olen kuitenkin sulkenut kokonaishinnan pois mielestä, mutta suurehko summa se oli.

9) Onko sinulla kalenterinkoristelurutiinia? Millainen se on?

Kirjoitan aina tietyt menot omilla väreillään, jotta ne erottaa mahdollisimman helposti toisistaan. Muuten minulla ei ole mitään kalenterikoristelurutiinia, vaan koristelen aukeamia inspiraation mukaan. En myöskään välttämättä  koristele aina kaikkia kalentereita samaan aikaan. Pyrin kuitenkin aina viikon lopulla käymään seuraavan viikon läpi ja katsomaan, tarvitseeko viikko jotain lisäkoristuksia.

10) Jos saisit valita vain YHDEN kalenterin, minkä valitsisit? Ja miksi?

Valitsisin Timex Spacen, koska siitä saan parhaiten tuunattua minun näköiseni.

11) Montako washiteippiä omistat? Onko mopo lähtenyt käsistä vai onko määrä vielä hallittavissa?

Washiteippien määrä on vielä hyvin hallinnassa, sillä olen vasta-alkaja teippien suhteen. Tarroja onkin kertynyt sitten senkin edestä.

Alla vielä ihana kosmetiikkalaukku. Heti nähtyäni sen kuvastossa, tiesin, että siitä tulee tärkeimpien kalenterituunaustarvikkeiden säilytys- ja kuljetuslaukku. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä.

kuva3

Piia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *