Moi kaikille! Olen Jonna, 32-vuotias hiusalan yrittäjä, kotoisin olen pohjoisen Keski-Suomen perukoilta ja mut on vallannut kalenterimania.

img_7291

Kalenterit ja kirjoittaminen eivät ole mulle täysin uusi asia – teinivuosina kirjoittelin kalentereita täyteen ties mitä jännää, ne klassikot ovat muuttojen myötä siirtyneet kaatopaikalle.

Viime keväänä bongasin muistaakseni Facebookin Naisyrittäjät-ryhmässä nettikaupan ilmoituksen ja kyseessä oli Chic Companyn kotisivujen linkki. Se pisti silmiini, koska olin jo pitkään miettinyt kalenterin ostamista ja niinpä laitoin linkin talteen, että palaan siihen paremmalla ajalla. Jo samana iltana hukkasin itseni Happy Plannereiden maailmaan ja tilasin ensimmäiseni. Olenhan hyvin ”tuumasta toimeen”-tyylinen ihminen, joten mitäpä asioita vatvomaan, kun tietää, mitä haluaa.

Happy Plannerin saatuani löysin mukaan Kalenterimanian ryhmään ja ihanan ihmeellinen ulottuvuus aukeni silmiini. En ole yksin enkä ole siis koskaan ollutkaan yksin kalenterituunauksen kanssa! Ryhmässä olen siis melko tuore tapaus, mutta kotiutuminen oli nopea prosessi – vilkaisin ryhmää ja noin kolmessa sekunnissa nostin jo jalat pöydälle, koska niin voi kotona tehdä.

img_7295

Rakastan kirjoittaa käsin, joten pyrin jättämään tilaa kalenterissani sille riittävästi ja vastikään sain paketissa itselleni lisäsivujakin, joille voi kirjoitella pidemmästi tarpeen vaatiessa. Tarrat ja washit löytävät ensin paikkansa, saatan koristella kalenteria jo pitkälle eteenpäinkin, jos on muuttumattomia asioita jo tiedossa. Kalenterini on myös minimaalinen päiväkirjani, jonne kirjoitan huomioita ja esimerkiksi, mitä biisejä olen kuunnellut, mitä sarjoja/leffoja katsellut. Työmerkinnät, tapaamiset ym. löytyvät tietenkin sivuilta ja jos muutoksia tulee, niin washeilla ja teipeillä niitä paikataan vähintäänkin mielenkiintoisesti.

img_7296

En aina noudata tiettyä teemaa vaan kalenterini on tilkkutäkki – eilen yhtä ja tänään toista eikä huomisesta voi tietää. Mun HP kulkee mukana aina läppärilaukussani silloin, kun läppärikin on matkassa. Seurakseen HP tarvitsee siis pienemmän, käsilaukkuun mahtuvan kalenterin ja koska joskus vain asiat menevät paremmin kuin itse osaisi suunnitella, on Happy Plannerista nyt jo Yhdysvalloissa saatavilla miniversio. Sellainen mulle tulee, se päätös on jo tehty.

img_7290

Tutustunut oon myös bujoiluun, mutta se on toistaiseksi enemmän asioiden listausta. Ehkä jonain päivänä innostun tekemään jotain enemmänkin kokonaan itse, suunnitelmissa on ainakin muutaman projektin täydellinen taltiointi bujoilun avustuksella. Sen uskoisin olevan kätevä tapa taltioida projektin kokonaisuus Exceleiden ja PowerPointien lisäksi.”

Terkuin,

Jonna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *