Moi, olen Piia toinen Kalenterimanian uusimmista ylläpidon sheriffeistä. Tunnustan, olen kalenteriaddikti ja niin kauan kuin muistan, olen vetänyt puoleeni magneetin taivoin erilaisia kalentereita ja muistikirjoja sekä kaikkea niiden tuunaukseen tarvittavia tavaroita.

Olen vannoutunut paperikalentereiden kannattaja, vaikka myös puheimen kalenteri on käytössä. Kalenteria tarvitsen saadakseni koko paletin (eli työt, opiskelun sekä kaikki muut menot) toimimaan arjen pyörityksessä.
Allaolevassa kuvassa on Ajaston Timex Spacet, joista toisessa on kalenteriosa ja muutama muistiinpanosivu ja toinen on täysin pyhitetty bujoilulle.

timex_spacet

Kalenterituunaustarvikkeeni kulkevat mukanani alla olevissa pussukoissa. Vaaleanpunaisessa on kalenterin lisäksi penaalissa kaikkein useimmin käyttämäni kynät sekä pieni määrä tarroja ja washiteippejä.

kalenteri_ja_sailytys

Vihreään alunperin kosmetiikkalaukkuun mahtuu yllättävän suuri määrä kalenterin tuunaukseen tarvittavia tavaroita.

kalenterituunaussalat-2

Lisää tällä hetkellä käytössä olevista kalentereistani ja kalenterin tuunaustavoistani voitte lukea huomisesta postauksestani. Se on viimeinen postaukseni ”rivijäsenenä”, jonka kirjoitin jo ennen ylläpitäjän pestin alkamista.

~Piia~

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *