dsc_1111

Tämän projekti heräättää kiinnostuksesi ja on erittäin tärkeä! Mulla on viestiä kaikille naisille varsinkin kaikille äideille!

On tullut aika rakastaa, hoivata ja huolehtia itsestään. Varsinkin äitien aika on usein haudattu vaipan vaihtoon ja likaisiin astioihin. Juuri NYT on hyvä aika muuttaa edellä mainitut asiat! Voimme rakastaa lapsiamme ja samaan aikaan myös kurotella unelmiamme.

dsc_1112

dsc_1114 dsc_1116

Katsoin kymmeniä Youtube videoita aiheesta Project me (Jenny Plenton). Inspitroiduin. Aloin panostaa ihan kunnolla Traveler´s Notebookiini , kun lapseni olivat koulussa, leikkivät kotona tai nukkuivat. Katsoin videoita lisää, inspiroiduin lisää.

Nyt, joka ilta ja aamu pesen kasvot ja käytän luonnollista ihonkosteutusta (kookosöljy). Otan selvää terveellisemmästä ruokavaliosta. Jatkan isommalla voimalla selkeyttämään kotiani, heitän koko ajan rojua menemään ja teen kodistani kauniimpaa, yksinkertaistin kauneus rutiinini, pohdin iltaisin (kirjoitan Project Me vihkooni) mitä oikeasti haluan ja tarvitsen. Olen myös päättänyt päästää irti kaikesta elämässäni, mikä ei auta minua tai perhettäni menemään kohti tavoitteitamme (unelmiamme!).

Tajusin, ettei minun tule odottaa, että lapset lentää pesästä ja sitten vasta alan huomioida itseäni. Minun on pidettävä huolta itsestäni nyt, jotta pystyn pitäämään huolta lapsistani.

#PROJECT ME

Tässä hieman listaa mitä saatat tarvita tässä projektissa.

♥ Vihko
♥ Kyniä
♥ Washiteippejä
♥ Lehtileikkeitä
♥ Vesivärejä
♥ Leimoja
♥ Tarroja
♥ PL- / journaling-kortteja

♥ Omia ajatuksia
♥ Omaa aikaa
♥ Rakkautta

Ota mikä vaan vihko ja jaa se kolmeen osaa. Keho (Body) – Mieli (Mind) – Sielu (Soul)

picmonkey-image

Mitä näihin osioihin sitten kirjoitetaan?
Keho –  kirjoitat fiiliksiä siitä millaisen vartalon tahtoisit ja miten sen saat, miten pidät itsestäsi huolta (hampaat, iho, hiukset, kynnet jne.) Sivuille voi myös laittaa lehtileikkeitä jotka inspiroivat sinua kehosi-tavoitteissa. Tärkeintä on kuitenkin, ettei kirjoitettaisi negatiiviseen sävyyn, vaan opetellaan rakastamaan itseämme ja kehoamme.

Mieli – kirjoitat mitä vain ajatuksia, juttuja mitkä pyörivät päässäsi. Tässä olisi hyvä paikka myös avata hieman unelmiasi. Mitä haluat tavoitella? Mitä haluat elämältäsi? Omilta mieli-sivuiltani löytyy myös asioista joista olen kiitollinen. Project Life kortteja laitan myös sivuille, insoiroidun niistä suuresti.

Sielu – kirjoita rakkaudesta ihmisiin. Kirjoita tunteista, kaikesta mikä tulee sydämestä ja muista kirjoittaa positiivissa muodossa! En ole suurissa määrin (en juuri millään tavalla) uskovainen itse, mutta sielu kohtaan olen kirjoittamassa rukouksia läheisimmistäni. Mitä hyvää haluan perheelleni, ystäville sekä totta kai itselleni.

Kirjoitus ja suurten asioiden läpi käyminen on tärkeintä, ei niinkään onko vihko kauniisti koristeltu, mutta minulle osa tätä projektia on se koristelu. Itse hekilökohtaisesti tahdon, että nämä sivut on kauniita. Käytössäni on paljon lehtileikkeiä, kuvia, tarroja ja Project Life tai Journal kortteja. Suurimmat sivut on minulle päiväkirja tyyppisiä, joihin kirjoitan ajatuksiani ja asioita joita olen tehnyt vain ajatellen itseäni.

3.marraskuuta 2016 I am happy and calm.  Aamulla laitoin kynttilän palamaan työpöydälle, otin kahvin ja katosin Jennyn project Me videoita. Rauhallinen aamu. Ei mihinkään kiire.

On tärkeää muistaa, että teet tätä itsellesi ja itseäsi varten joten tee vihkosta sinun näköisesi! Kun vihko on täynnä, aloita uusi jos mieli tekee.

picmonkey-image-jpg2

Nauti läheisistäsi ja erityisesti itsestäsi!

Krista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *