Tällä kertaa tehdään shaker siis ilman laminointia.

Pahoittelen kiireessä otettuja, huonolaatuisia kuvia! Kokeisiin lukeminen häirinnyt, ja päivänvalokin hävisi jonnekin. Jos joku teistä haluaa lisäkuvia, niin laita viestiä niin otan uusia 🙂 Seuraavaan postaukseen sitten paremmilla kuvilla (ja paremmalla kameralla, jeeee!!)

Tässä mitä tarvikkeita käytin:

Muovitasku, sakset, liimarolleri, teippi, hileet ym.

 

Leikkaa muovitasku oikean kokoiseksi, ja liimaa/teippaa kaikki avonaiset sivut, paitsi yläreuna. Itse laitoin sekä liimarolleria että teippiä.

Laita hileet ym muovitaskun sisälle ja teippaa yläreuna kiinni.

Koristele reunat washiteipillä ja rei´itä kalenteriisi sopivaksi. Huomioithan ettet tee reikiä kohtaan jossa on hileitä, vaan reunaan! Teippasin reunan teipillä muutamaan kertaan ennen rei´itystä, jotta sain muovitaskun omat reiät umpeen ja reunaa vahvistettua.

Ja näin on shaker ilman laminointikonetta valmis! Helppoa, eikö?

 

-Sanna

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *