Tämä Doodle-kalenteri on saatu yhteistyössä Ajastolta.

20161206_110619

Aivan ensiksi täytyy sanoa että olen aikalailla korviani myöten rakastunut Doodleeni! Vaikka tämä ei ollut salamarakkautta ensisilmäyksellä, on suhteemme kasvanut tiiviiksi jokaisen hipelöinti-hetken myötä. Tykkään kovin maalatuista kansista, ja nyt kun tein ensimmäiset tuunaukset sisäsivuille, varmistuin vain entisestään siitä, että sidontatapa helpottaa koristelua suunnattomasti! On mukavaa mallailla tarroja ja teippejä paikoilleen kun aukeama pysyy tasaisena, eivätkä sivut ole lähdössä karkuun.

20161206_110502

Yhteystieto-sivu oli ensimmäinen, jonka otin tuunauksen alle. Ei mitään kovin kimurantteja koristeluja, mutta pidän itse lopputuloksesta. Ensin peitin valmiit tekstit ja oranssit viivat peiterollerilla, ja vedin sivulle lempiwashiani. Ihana Mambin quote-tarra, pari nuoli piirrosta ja uudet paikat tietojen täyttämiselle, ja olin aikalailla valmis. Nyt mietin, että lisäisikö vielä jotain koristetta sivun yläosaan, mutta en ole varma.. Mitä mieltä te olette? 🙂

20161206_110526

Tammikuun kuukausiaukeama sai ylleen talviteemaisen koristelun. Kimalleteippiä, lumihiutaletarroja ja -leikekuvia. Yläosaan aion merkitä tärkeimmät kuukauden muistettavat syntymäpäivät. Merkintöjä en vielä tehnyt, mutta ajatuksena on merkitä tähän päivät jolloin tulee rahaa, jotta se on aina tarvittaessa helposti tarkistettavissa yhdellä vilkaisulla. 20161206_110550

Ensimmäisellä viikkoaukeamalla jatkuu sinisävyinen talvinen teema, lumihiutaleiden sijaan käytin tässä tähtitarroja. Päivien välissä meni alunperin oranssit rajat, mutta ne oli helppoa ja nopeaa muuttaa valkoisiksi peiterollerilla. Osaan aukeamista tulen varmasti viivat jättämään näkyviin, mutta jos ne eivät muihin koristeluihin omasta mielestäni sovi, on ne helppo peittää. Tykkään kovin  viikkoaukeamien ulkonäöstä, ja siitä, miten helppoa niitä on muokata. Vaikka muitakin kalentereita on itsellenikin ensi vuonna tulossa, tulen varmasti pitämään kiinni myös Doodlen käytösä!

 

♥, Inka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *