Tämä aivan ihana Nunucon (suomalaisen suunnittelutyön tulosta) kalenteri löysi tiensä sydämeeni ja käsilaukkuuni Kalenterimanian FB -sivuilla olleen mainoksen kautta, jossa lupailtiin kalenterista alennusta, kunhan sen ostaa tiettyyn päivämäärään mennessä. Pakkohan se oli ostaa. Päivääkään ei ole kaduttanut, enkä malta odottaa ensi vuotta, että pääsen kunnolla tuunaamaan sitä. Millainen Nunucon kalenteri sitten on? Katsotaan!

img_5192

Minä tilasin Nunucon Marble Agenda 2017 täältä. Kannen kuviointi ja vaaleanpunainen nauha pistivät heti silmään, kalenteri oli saatava. Ennen tilaustani katsoin YouTube -videon siitä, millainen Nunuco on sisältä, joten ikäviä yllätyksiä sen suhteen ei tullut kun sain omani käsiini.

Nunuco on 21x14cm ja sisältää 206 sivua! Aivan täydellisen kokoinen kalenteri juuri minulle; ei liian suuri, eikä liian pieni. Tätä on helppo kuljettaa mukana! Kalenteri on kovakantinen, joten rypistymisen vaaraa ei ole. Ensimmäisellä sivulla on Notice Board, johon aion kirjoittaa luultavasti yhteystietoni. Kirjoitan yhteystietoni kaikkiin kalentereihini häviämisen varalta. Varsinainen Notice boardin idea taitaa kuitenkin olla se, että siihen pystyy liimaamaan muistilappuja. Kukin tyylillään.

img_5193

Seuraavalla aukeamalla ovat vuodet 2017 ja 2018 kokonaisuudessaan, joten siitä on helppo nopeasti vilkaista vuosinäkymä. Sen jälkeen tulee aukeama Happy days, johon aion kirjoittaa jokaisen kuun kohdalle syntymäpäiviä, ja muita kivoja muistettavia asioita. Tämän jälkeen on muutama tyhjä sivu, johon voi kirjoittaa omia muistiinpanoja.

img_5194

Pidän Nunucossa erityisesti sen sivussa olevasta ”hakupalkista”, josta löytää nopeasti oikean kohdan. Ei tarvitse selata koko kalenteria läpi. Itse kalenteriosuus on mielestäni myös aivan ihana. Jokainen kuukausi on erilaisesti koristeltu.

img_5197img_5201

Jokaisen uuden kuukauden jälkeen tulee aukeama, josta näkyy miltä kuukausi näyttää kokonaisuudessaan, on tilaa muistiinpanoille, sekä pieni To Do -laatikko. Niin kätevää! Tämän jälkeen tulee tyhjä aukeama, lisää tilaa omille jutuilleen. Seuraavaksi alkaa itse ”kalenteriosuus”: Ihana mietelause, muutama haaste itselle, sekä tilaa muistiinpanoille.

img_5203 img_5204 img_5205

 

Rakastan Nunucon viikkonäkymää. Se on erilainen mitä olen nähnyt muissa kalentereissa, ja sen yksinkertaisuus miellyttää silmää. Päivien kohdalla näyttäisi olevan tarpeeksi kirjoitustilaa ja suurta plussaa jälleen erillisestä muistiinpano-kohdasta.

img_5206

 

Nunucon viimeisellä aukeamalla on tarroja, joita voi hyödyntää kalenterituunauksessa.

img_5207

Takakanteen on liimattu tasku, johon voi laittaa irtoliput ja -laput, joita on ihan pakko kuskata mukana. Itse laitan taskuun tarroja!

img_5208

Joko sinä ostit omasi?

Heidi

2 comments on “Kaikki tahtoo… NUNUCON!”

  1. Kiitos tästä postauksesta! Menee tilaukseen, sillä juuri tuollaista olen etsinyt 🙂 Vaikka käytän sähköistä kalenteria, minulle tämä perinteinen versio on tärkeä. Sähköinen on vain muistuttajana…

    • Nunuco on kyllä ihana! Rakastuin tuohon kanteen <3 Itse käytän myös puhelimen kalenteria oikeastaan joka päivä, mutta Nunuco kulkee silti aina matkassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *