Oon Hannemari, 27-vuotias vaimo ja Ahti-vauvan (4kk) äiti Kokkolasta.

1. Kuinka monta kalenteria omistat? Mitkä?

Omistan tällä hetkellä kaksi kalenteria. Websters pagesin Color crush personal värinä Hot Pink ja myös websterin Travelers Notebook värinä Fuchsia. CC on käytössä vuoden loppuun ja sitten siirryn täysin TN:iin ja teen siihen diy-kalenterin. Minulla oli myös Carpe Diem musta kalenteri, mutta en tuntenut sitä omakseni ja myinkin sen sitten eteenpäin uuteen parempaan kotiin.

img_5515
Mustavalkoinen penaali on Tikkelivekki kuosia ja se on kokkolalaisen Eeva Välikankaan suunnittelema.

 

2. Kuinka montaa kalenteria käytät samanaikaisesti?

Käytän yhtä kalenteria tai oikeastaan kahta, koska meiltä löytyy myös seinäkalenteri, johon merkkaan kaikki tärkeimmät tapahtumat. Yritin käyttää kahta kalenteria (CC ja CD), mutta itsellä se ei toiminut vaan CD jäi useimpina päivinä huomiotta.

3. Koska aloit käyttämään kalenteria?

Olen jo kauan käyttänyt kalenteria. Yläasteella halusin aina Sooda-kalenterin ja myöhemmin ostin Ajaston tavallisen kalenterin johon kirjoittelin eri värisillä Staedlerin triplus finelinereilla.

img_5516

 

4. Koska aloit koristelemaan kalentereita?

Katsoin, että ensimmäiset koristeluni washiteipeillä oli loppuvuodesta 2014 ja silloin jo värikoordinoin tehtäviä ja asioita. Viime vuonna jo ihailin Santun maja -blogin Sanna-Kaisan Color crush valkoista personalia, mutta silloin mania ei ollut vielä alkanut ja kalenteria ei saanut Suomesta. Enkä silloin uskaltanut tilata ulkomailta, joten tuunailin omaa Time/Addict (Lauri Tähkä Heartdesign) kalenteria washiteipeillä ja tarroilla. Vähäksi aikaa tuunaus sitten unohtui, kunnes löysin Kalenterimanian uudelleen keväällä ja hurahdin ihan täysin. Keväällä aloitin diy-kalenterilla ennen kuin ostin CC:n.

img_5519

5. Jos saisit tuunaa kalenteriaukeemasi vain YHDELLÄ koristeella, mikä se olisi?

Kyllä se olisi washi-teipeillä.

img_5518

 

6. Mikä on lempparikynäsi?

Lempparikynäni on mustat Pilot G-2 0,7 ja Pilot frixion 0,5.

7. Lempikauppasi, mistä ostat kalenterijuttuja? (Saa mainita myös Etsy myyjät)

Ostan melkeinpä aina kotimaisilta myyjiltä ja suosikeiksi on tullut Klemmarikellari (josta molemmat websterit), Käsitellen-puoti ja Taitopuoti Paperinauha eli käytän aika paljon nettikauppoja. Jonkin verran tulee kivijalkapuodeissakin käytyä ja täältä Kokkolasta löytyykin Ihan Itse -askarteluliike ja Suomalainen kirjakauppa. AliExpressiltä olen pari kertaa tilannut.

img_5521

8. Mikä on suurin summa jonka olet tuhlannut kerralla kalenterikoristeisiin?

Apua.. Suurin summa taitaa olla n. 70e pelkkiä kalenteriostoksia. Monesti tulee ostettua muitakin askartelujuttuja samalla, kun tilaa netistä.

9. Onko sinulla kalenterin koristelu-rutiinia? Millainen se on?

On. Koristelen yleensä viikon tai kaksi ennakkoon. Kirjoitan menot, kun niitä tulee ja tuunaan kalenterin sitten niiden mukaan. Washit ensin, sitten kuvatarrat ja lopuksi tekstitarroja.

10. Jos saisit valita vain YHDEN kalenterin, minkä valitsisit? Ja miksi?

Olenkin valinnut tulevalle vuodelle pelkästään Travelers Notebookin, koska saan sinne monta vihkoa, joihin saa mahdutettua kalenterin, journalin, treenivihkon, budjettivihkon ja tehtävälistan. Ja paljon paljon muuta, jos haluaa. Ja tarvittaessa pystyn ottamaan vihkon pois (esim. treenivihkon treenin ajaksi mukaan salille) tai muuten vaihtaa sisältöä, jos siltä tuntuu.

img_5517

11. Monta washiteippiä omistat? Onko mopo lähtenyt käsistä vai onko määrä vielä hallittavissa?

Laskin nyt ensimmäisen kerran washiteippinj ja niitä löytyy 119 kappaletta (HUPS!!) ja lisää tulee varmasti vielä. Eli kyllä, mopo on karannut käsistä ja matkaa jo toisella puolella Suomea.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *