En muista, miten alunperin aloin höpistä äidille maniasta, mutta aika alkuvaiheista asti olen kyllä villityksestäni höpissyt. Kalenteriaskartelusta oli hauskaa jutella, äitikin kun tykkää askarella ja jaksoi kuunnella ihastunutta pölinää washiteipeistä ja muista härpäkkeistä 😀 Äitienpäiväksi tein äidille DIY-kalenterin lahjaksi. Toiveena oli kalenterille A4-koko, ja reilusti tilaa kirjoittaa. Tein kalenterin A4 luonnosvihkoon, johon juuri ja juuri mahtui tekemään maaliskuu 2016 – joulukuu 2016 ajalle viikkoaueamat. Kalenteri onnistui miellyttämään saajaansa, ja siitä se sitten lähti – manian siirtyminen tyttäreltä äidille!

Pikkuhiljaa äiti alkoi kysellä enemmän ja enemmän kalenterimaniasta, ja liittyi lopulta ryhmäänkin, jes! Kun päädyin luopumaan vaaleanpunaisista macaron-kansistani, siirtyivät ne äidin käyttöön. Yhdessä käytiin etsimässä kansiin sopiva kalenteri, ja mies ruuvasi kierteet irti, jotta kalenterin sai sujautettua takakannesta näppärästi paikoilleen!

Viime visiitillä äidin luo oli kalenteri saanut jo vaikka minkälaisia ihania tuunauksia pintaansa ja sisäänsäkkin! Vietettiin mukava päivä yhdessä kalentereita koristellen, ja koristeita vaihdellen. Uusi juttu jota tehdä yhdessä! ♥

Kyselin tätä postausta varten äidiltä myös muutamia kalenterikysymyksiä!

Koska olet alkanut käyttämään kalenteria?

Olen käyttänyt kalenteria oikeastaan aina…yläasteelta alkaen. Silloin oli käytössä teinikalenterit eli teinarit. Niitä tuunailtiin ja koristeltiin niin että lopuksi olivat aika pulleroita mutta takataskuun silti ängettiin ?

Millainen kalenterin käyttäjä olet?

Aikuisiällä kalenteri on ollut lähinnä menojen,työvuorojen yms merkkaamiseen. Viime keväänä tapahtui sellaista elämässäni että totesin tarvitsevani ISON kalenterin koska merkintöjä ja menoja tulisi paljon.Tuolloin rakas tyttäreni oli jo alottanut kalenteritouhut ja hän halusi tehdä minulle uniikin kalenterin. Se onkin ollut kovassa käytössä ja sinne on tullut tehtyä myös päiväkirjamaista merkintää. Sen käyttö ja tyttären harrastuksen seuraaminen on sitten saanut innostumaan enemmänkin. Nyt olen jo koristellut uutta kalenteria ja odotan innolla sen käyttöönottoa (ensi maanantaista alkaen)!

Mitä käytät kalenterin koristelussa?

Koristeluun olen käyttänyt teippejä, tarroja, lehdistä leikattuja kuvia/tekstejä sekä erilaisia kuviollisia kartonkeja.Tulen varmaan käyttämään vielä kaikkea mahdollista kun oikein pääsen uppoamaan tähän touhuun.

Millä koristelisit kalenteriasi, jos saisit käyttää vain yhtä asiaa?

Jos koristeluun pitäisi valita vain yksi asia niin se olisi varmaan teipit.

Mistä pidät kalenterimaniassa?

Jos viimeinen kysymys tarkottaa fb-ryhmää niin pidän siitä mahottomasta innostuneisuudesta asian tiimoilta ?

 

Ryhmässäkin on kuullut useasti, kuinka kalenterimania on siirtynyt vanhemmilta lapsille, ja paljon tuntuu olevan innokkaita pikku kalenterintuunaajia manian menoissa mukana! Mutta nyt kiinnostuneena kyselisinkin, että onko muilla mennyt innostuksen tarttuminen näin toisinpäin, itseltä vanhemmille 🙂 ?

 

♥, Inka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *