Sanoin viimeisessä Suomalaisen Kirjakaupan miitissä että jos Carpe Diemin The Reset Girl-kalenterin ja Heidi Swappin kultapallon voisi yhdistää olisi se täydellinen kalenteri ja olen edelleen samaa mieltä. Carpe Diemin kannet ovat todella laadukkaat (nahkaa) ja tykkään nepparikiinnityksestä. Swapp on kulmikkaampi ja olen tullut siihen tulokseen että pyöreämpi muoto on kivempi kantaa mukana. Pidän myös taskuista, lokeroista ja erityisesti Carpe Diemin ikkunallisesta lokerosta johon voi laittaa inspiraatiokortin tai vaikka valokuvan. Joten unelmakalenterissani olisi:

*rengaskiinnitys, isot renkaat

*neljä tai kuusi rengasta (helpottaa esim Project Life-korttien laittoa ja asettelua)

*nahkaiset kannet

* pyöreä muoto

*nepparikiinnitys

*kannet olisivat hempeän vaaleanpunaiset kultapalloilla

*taskut, lokerot, ikkunnallinen lokero niin etu- kuin takakannessakin

*sisäkannet olisivat hempeän vaaleanpunaiset ilman kultapalloja

*paikka kynälle

cd9muoks

Sekä Carpe Diemissä että Heidi Swappissa on läpinäkyvä sivu ennen kuin varsinaiset sivut alkavat. Pidän niistä todella paljon! Kalenterin ilmettä on helppo vaihdella ja sivut pysyvät siistimpinä. Sivujen laatu on myös iso osa kalenteriani, haluan paksut sivut joihin pystyn niin leimaamaan, kuin kirjoittamaankin ilman stressiä siitä tuleeko muste läpi. Paksuja sivuja on myös mukavampi käännellä. Haluan ehdottomasti myös pystysarakkeet. Ilman kellonaikoja. Minua ei haittaa sarakkeiden jako kolmeen osaan kuten Carpe Diemissäni ja Happy Plannerissa on tehty, mutta en halua että niisä lukee valmiiksi aamu, päivä, ilta jne. Haluan jättää avoimeksi sen käytänkö yhtä lokeroa vaikkapa TA DA-listojani varten vai jätänkö lokerot kokonaan käyttämättä ja lätkin tarroja vähän joka suuntaan. Kuukausiaukeamia en pahemmin käytä, mutta ymmärrän miksi ne ovat tärkeitä joillekin. Itse voisin silti jättää ne pois. Pidän kuitenkin siitä että Carpe Diemissä on ennen kuukautta mahdollisuus listata sen kuukauden tavoitteet, Heidi Swapp on kuitenkin toteuttanut tämän järkevämmin: laatikot ovat ilman mitään otsakkeita, joten jokainen voi tehdä listoja tai vaikka liimata kuvia jos siltä tuntuu. Pidän vapaasta mallista.

*läpinäkyvä sivu joko inspiraatiolauseen kanssa tai esim raitojen kanssa

*paksu paperi

*ainoastaan viikkoaukeamat

*kuukauden ensimmäiset sivut listoja, tavotteita yms varten

*pystysarakkeet, kolme lokeroa ilman otsakkeita

hs7muoks

Välilehdet ovatkin ne mitkä tuottavat päänvaivaa. Rakastan sekä Carpe Diemin että Heidi Swappin välilehtiä vaikka ne eroavat toisistaan rajusti. The Reset Girlin välilehdet ovat vintage-vivahteisia sekä väreiltään että kuviltaan. Swapp taas luottaa pastelleihin, kultaan, inspiraatiolauseisiin jne. Haluaisin yhdistää myös nämä kaksi. Haluaisin että välilehdet on tehty karheasta, paksusta paperista, tabit toki laminoidut, Swappin kiiltävät välilehdet hieman häiritsevät minua vaikka kulta tuleekin hienosti niistä esiin. Rakastan The Reset Girlin naishahmoja ja haluaisin unelmakalenterini välilehtiin naisia jotka ovat kauniita, vahvoja, esikuvia. En oikein tiedä miten kuvailisin heitä paremmin. Jokatapauksessa naisten lisäksi inspiraatiolauseet iskevät minuun ja pidän siitä että Swappissa niitä on paljon joten naisia ja inspislauseita kiitos! Värimaailma saisi olla pastellinen ja välilehdet EHDOTTOMASTI kaksipuolisia, niin että kuvitus jatkuu myös välilehden kääntöpuolella. (Carpe Diemissähän näin onkin).

*paksut, ”karheat”, kartonkimaiset välilehdet

*kuvituksena esikuvanaisia ja inspiraatiolauseita

*kaksipuoliset välilehdet, eli kuvitus molemmin puolin

*pastellinen värimaailma

*yhdistettynä vahvat naiset ja hempeä värimaailma

assistentti2

Arvostaisin myös kovasti jos paketissa tulisi mukana pari ylimääräistä välilehteä jotta kalenterista voi heti lähteä tekemään oman näköistä. Uskoisin myös että suurin osa ostajista ilahtuisi jos paketeissa tulisi esim jonkinlainen paketti tarroja mukana. Kaiken kaikkiaan toivoisin että viikkoaukeamat ovat helposti tuunattavissa ja muokattavissa oman näköiseksi. En pidä siitä että tilaa menee ns hukkaan vaan haluaisin ruudukot oikeasti isoiksi (kuten Happy Plannerissa on). Renkaiden tulisi olla isot jotta sivuja on helppo lisätä ilman että jostain muusta on pakko luopua. Ja mitä kansien väriin tulee, niin kaikki ryhmäläiset varmasti tietävät jo tässä vaiheessa että rakastan tyttömäisiä juttuja ja olen mm rakentamassa kodistamme jonkinlaista prinsessalinnaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *