Vietän melkein puolet päivästä työpöydän ääressä ja minulle on tärkeää, että työpöytä sekä työtila ovat viihtyisiä. Olen viimeisen vuoden tehnyt töitä keittiön pöydältä ja milloin mistäkin, mutta ei se ole työntekoa estänyt. Olen niin iloinen ja kiitollinen uudesta työtilasta, josta olen saanut yllättävän määrän lisäpuhtia työpäiviin. (Työtilasta lisää toisessa postauksessa)


Vaikka tietokone ja puhelin ovat kaikista tärkeimmät työvälineet yrittäjälle, en silti selviäisi päivistä ilman kalenteria.
Kalenterista löytyy kaikki tärkeät suunnitelmat, muistilistat, tehtävälistat jne…

Minulle ehdottomasti 5 tärkeintä työpöydällä olevaa tavaraa ovat:


1. Webster’s Pages Color Crush A5 kalenteri
2. American Crafts kultaiset sakset
3. Washiteipit
4. MAMBI tarrat
5. Happy notes muistilaput

Kiitos, kun jaksoit lukea!

Xo Omziin (Chic Company)

2 comments on “5. tärkeintä tavaraa girlbossin työpöydällä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *