Hilirimpsis!

Kuinka monella meistä on Ajaston Ark? Hep, minulla! Minulla on kaksi muutakin kalenteria, joten en ollut sitten ihan varma, mihin käyttää tätä ihanuutta. Joten mietin. Ja mietin. Ja mietin vielä lisää, kunnes keksin sen! Idea!

Kaikillahan meistä on aikoja, jolloin asiat ei mene niinkuin haluaisi ja tekisi mieli hiukan… noh, kirota? On myös aikoja, jolloin koristelu ei mene putkeen ja aikoja, jolloin tuntuu, ettei uskalla tehdä kalenteriin koristeluita, koska pelkää sen menevän pilalle. Minulla ainakin on näitä aikoja, ihan säännöllisen epäsäännöllisesti. Päätin sitten omistaa näille ajoille oman kalenterinsa.

Tässä siis ei-oo-niin-justiinsa kalenterini!

Mambin Project life-kortti, Ikean neliöklemmarit, Polaroid Zip-kuva ja washisample-setti. I’ll do it later- washi saatu Chic Companylta, koko kultainen, sieni- ja kulta-valkoraidallinen washi saatu Teippitarhalta

Voin rauhassa harjoitella kalenterin koristelua ja tehdä juuri niin simppeleitä tai monimutkaisia koristeluita kuin tahdon. Voin heittää perfektionismini syrjään ja pitää hauskaa jännittämättä pieleen menoa, sillä ei haittaa vaikka menisi vähän pieleen! Antaa mennä vaan! Ja kun on rankkaa ja suututtaa, voin purkaa mieltäni kirjoittamalla tähän kalenteriin kaiken pahan mielestäni.

Minulla on Arkissa 4 vihkoa; Ajaston oma kalenteri sekä Arkiin tarkoitettu 3 vihkon lisäsetti. Päätin koristella vihkojen kannet washilla, koska se tuntui kivalta ajatukselta. Ja toimii! Loistavasti. Tykkään tosi paljon! Tuo I’ll do it later -washi sopii mentaliteetiltään tähän kalenteritarkoitukseen loistavasti!

Kultawashi ja sininen kuviowashi Teippitarhalta saatuja, I’ll do it later-washi Chic Companylta.

Olen ihan rakastunut tähän vapaamieliseen koristeluun. Voin hyppiä aukeamasta toiseen, kun siltä tuntuu ja koristella niin kauas eteenpäin kun tekee mieli. Tykästyin myös hirmuisesti viikkojen värittämiseen tusseilla! Tosi hauskaa ja saa helposti koristellut sivut!

Väritettyjen sivujen koristeluun käytetty Sakuran Koi-tusseja (saatu yhteistyönä Sinelliltä). Vaikka paperi on ohutta, kevyt väritys ei kuulla lainkaan tai kuultaa hyvin vähän toiselle puolelle. Siniraidallinen washiteippi ja kuvioitu värikäs teippi Teippitarhalta saatuja.

 

Tulevaisuudessa lisää tietoa siitä, onko tämä kalenteri toiminut hyvin stressin ja ärsytyksen poistossa! Oon ainakin ihan rakastunut tähän jo nyt, että uskoisin sen toimivan!

Kalenteri saatu Ajastolta yhteistyönä.
~ Allu

2 comments on “Argh.. eiku Ark!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *