Heissan.

Tänään tutustutaan tarkemmin minun rakkaaseeni, Color crush A5 wallnut:iin johon ostin Carpe Diemin insertit sekä Darpe Diem The Reeset Girl kuukausisivut Se Hämeenpuiston vihkokaupasta.

Kannet ostin käytettynä Vihkokaupan omistajalta, Sandylta.

Sandyn kanssa on aina ilo asioida. Palvelu on aina iloista ja asiantuntevaa. Ja paketit saapuivat nopeasti. Päädyin ostamaan Color Crushin A5 kokoisen plannerin, koska merkittömän kalenterini renkaat kävivät ihan liian pieniksi. Alunperin suunnittelin siirtäväni tähän Happy Plannerin sivut, kuten aiemmassakin kalenterissani oli, mutta menetin hermoni kesken sivujen leikkaamisen ja päädyin tilaamaan Sandylta sisuksetkin.

Nyt mahtuu koko vuosi yksiin kansiin, kun aiemmassa kalenterissani mahtui juuri ja juuri puoli vuotta.

Tilasin sivut joissa on samantyylinen viikkonäkymä kuin Happy Plannerissakin. Juurikin tähän viikkoasetelmaan ihastuin Happy Plannerin sivuissa. Carpe Diemin sivut ovat hieman pienemmät, jolloin myös ruudut ovat pienemmät. Minua tämä ei haittaa, koska koristelen melko maltillisesti, eikä minulla ole hirveästi kirjattavia menoja. The Reset Girl kuukausisivut olivat ehdottomasti saatava, kun sopivat väreiltään niin hyvin näihin kansiin. Lisäksi olin näitä päässyt jo ihailemaan Miran kalenterissa, joten tiesin mitä odottaa.

Näiden lisäksi kalenterissa on My Prima Plannerin shaker, Happy Plannerin tasku, sekä (merkitön) suljettava muovitasku jossa säilytän washi-sampleja.

Etukannessa on läpinäkyvä tasku, johon vaihtelen silloin tällöin mietelausekortteja. Muissa taskuissa kulee mukana klemmarit, kortit sekä sekalaisia tarroja

Ihana, eikö? Mietin ensin ostanko tämän, onko kuitenkaan minun väriseni? Mutta onneksi ostin, koska kun sain tämän käsiini olin myyty. Ja olen edelleen.

-Sanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *