Viime syksynä jouduin kesken vuoden hankkimaan uuden kalenterin. Yritin alkuvuonna tulla toimeen ilmaiseksi saadulla liiton kalenterilla ja puhelimen kalenterilla. No eihän siitä mitään tullut ja uusi isompi sekä toimivampi kalenteri piti etsiä. Halusin yksinkertaisen viikkokalenterin ilman sen kummempia tilpehöörejä ja löysin Moleskinen virallisilta kotisivuilta mustan kovakantisen 18 kuukauden viikkokalenterin. Täydellistä! Tilatessani tuon kalenterin tartuin tarjoukseen painattaa kalenteriin haluamallani fontilla haluamani tekstin. Omaan kalenteriini painatin lempihokemani ”GOOD VIBES”, sillä tuolla tekstillä yritän muistuttaa itseäni ajattelemaan positiviisesti asioista kuin asioista. ”Good vibes” muistuttaa minua päivittäin, että murehtiminen on turhaa ja elämästä pitää osata nauttia turhista asioista valittamatta.


Moleskinen kalenteri on tosiaan kovakantinen ja pysyy kasassa kumilenksulla. Kalenterin alussa on kuukausikalenteri myös, mutta tälläiselle huithapelille hetkessä eläjälle kuukausikalenterinäkymä tuntuu liian mahtipontiselle ja pitkälle ajalle. Viikko kerrallaan riittää minulle vallan mainiosti. Moleskinen kalenterissa on myös travel planner-, kartta sekä aine-ja mitta-aukeamat sekä takana tasku tarroille, muistiinpanopapereille tai vaikka laskuille. Iso miinus ohuiden sivujen lisäksi on, että lauantain ja sunnuntain tila on jaettu ja noille päiville varattu vain pieni tila. Juuri viikonloppuisinhan sitä enemmän merkattavaa kalenteriin olisi! Olen vähän miettinyt, jos käyttäisin Moleskinen kalenteria ns. arkikalenterina töissä ja hankkisin vielä toisen  kalenterin kotiin päiväkirjamaisempaan käyttöön. Pitäisi vaan osata päättää minkä kalenterin haluaisin 🙂

 

Tässä listattuna vielä Moleskinen plussat ja miinukset:

+laadukas

+kansien värivalikoima on laaja (tietenkin valitsin itselleni kaikista tarjolla olevista väreistä mustan…).

+voi valita oman tekstin kanteen haluamalla fontilla. Jos ei keksi mitään kivaa lausetta, voi kalenterin kanteen painattaa vaikka oman nimensä.

+takana on tasku, jonne voi piilottaa vaikka laskut.

+aukeaman vasen sivu on viikkokalenteri, oikea sivu vapaata tekstiviivaa.

+kuukausinäkymä

+travel planner-aukeama

+kartta

+aine- ja mitta-aukeama

+takana tyhjiä sivuja muistiinpanoille.

-ohuet sivut.

-lauantain ja sunnuntain pieni tila.

 

Anu

1 comment on “Esittelyssä Moleskinen kalenteri”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *