Heippa, tänään teille kirjoittelee Ulla, vahvasti kalenterimanian kourissa. Hyppäsin mukaan fb-ryhmään Kalenterimanian alkumetreillä Mirpun postauksen myötä ja ensimmäisenä kalenterina toimi Happy Planner. Nyt joulukuussa vaihdoin Carpe Diemin reset girl -settiin. Osallistuin Kalenterimanian ensimmäiseen tapaamiseen viime huhtikuussa ja silloin viimeistään tämä homma vei mennessään täysin!

Alettiin joulukuun alussa pienellä tiimillä suunnitella tapaamista Poriin, kun huomattiin, että meitä täältä tai ylipäätään Satakunnasta (tai täälläpäin kyläilijöitä) on useampi. Heli varasi meille tilan Satakunnan Yhteisökeskuksesta sunnuntaiksi kolmeksi tunniksi.

Joulut vietettiin, vuosi vaihtui ja niin saapui odotettu miittipäivä. Kokosin tässä vajaassa vuodessa kertyneistä tavaroistani lähes kaiken mukaan ajatuksena, että porukka saa niistä mieluisia ottaa, käyttää ja viedä mukanaan. Koska tapaaminen tuli aika lyhyellä varoajalla, porukka jäi vähän pieneksi mutta eipä se menoa haitannut. Meitä oli paikalla kahdeksan eri tasoista maanikkoa ja saatiinpa paikalle Kalenterimanian toinen miesvahvuuksistakin. Kaksi aloittelijaa olivat löytäneet ryhmään Satakunnan Kansassa olleen jutun perusteella ja rohkaistuivat mukaan tapaamiseen. Kovasti koitettiin vastailla kysymyksiin ja antaa ideoita.

Kalentereita paikalla oli Erin Condren, Travelers Notebook, kolme Carpe Diemiä, Happy Planner, Ajaston Ark sekä Moleskine. Hyvin monipuolisia harrastajia; bujoilua sekä perinteisempää kalenterikoristelua. Itselläni oli mukana myös Instax mini8 pikakamera ja Susannalla oli mukana Polaroid zip valokuvatulostin. Päästiin siis vertailemaan, millaisia kuvia niistä tulee. Itse tykkään jonkun verran käyttää Instaxia kalenterituunailussa, saa suoraan liitettyä muistoja hetkistä kalenteriin.

Muutoin me höpöteltiin kalentereista ja tuunailusta, koristeltiin kalentereita ja tietty juotiin kahvit (tai teet) sekä nautiskeltiin tarjottavista mitä meistä muutamat olimme tuoneet tarjolle. Itse toin muffinsseja, oli myös kasvisfetapasteijoita sekä lusikkaleipiä. Todettiin lopulta, että kolme tuntia on tapaamiselle kovin lyhyt aika, oltiin juuri päästy vauhtiin, kun todettiin kellon lähenevän kolmea! Ja tietty usein joku ei pääse heti aloitukseen paikalle, niin silloin aika jäi vieläkin lyhyemmäksi. Mutta tästä me saatiin nyt homma auki ja perustin Facebookiin oman ryhmän Kalenterimanian Pori tapaamisille, jossa voidaan sopia uusista tapaamisista. Myös monelle muulle paikkakunnalle on omat tapaamisryhmänsä, joten kannattaa selata Facebookia, jos tapaamiset kiinnostavat.

Kalenterimania on tuonut omaan elämääni paljon iloa. Organisointikykyni ovat parantuneet, tärkeät tehtävät ja tapaamiset pysyvät tallessa ja toki sitten ihan ihmisten muodossa. Täytyy myös myöntää, että kauniit kalenterit ja oheistarvikkeet tuottavat iloa ihan sellaisinaankin.

Eikä elämässä liikaa iloa voi ollakaan!

-Ulla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *