Hilirimpsis!

Jo on aikakin, että Pommi nostetaan pöydälle. Pommi on siis Pocket-kokoinen Traveler’s Notebook. Pocket-kokoisessa vihot ovat 9cm x 14cm, joten se on melko pieni. Pommi on hankittu Etsystä  ja on aitoa nahkaa. Pinta on musta ja melko kiiltävä. Kansissa on sisällä 2 korttitaskua sekä isompi tasku.

Kannan Pommin mukana aina 3 kynää, sinisen, punaisen ja mustan (tottakai). Pommissa on 7 vihkoa ja  kaksi muovitaskua ja hirmuinen määrä washisampleja! Kalenterina toimii itsetehty viikkopohja, joka on tulostettu kaksipuoliseksi. Pommista löytyy vihot kalenterille, saleilulle, muistoille, Kalenterimanialle, koululle ja sekalaisille asioille. Välillä tuntuu, että Pommi aivan pursuaa ylitse kaikista vihoista, mutta pidän siitä, että jokaisella pikkuviholla on tarkoituksensa. Saleiluun ja kouluvihkoihin kirjoittamiseen en keskity vaan lähinnä merkkaan tarvittavat asiat, muihin vihkoihin pyrin kirjoittamaan asiat nätisti ylös.

Washisamplekortteja on Pommin mukana ainakin seitsemän!

Koristelen viikkovihkoni aina muutamia viikkoja etukäteen, mutta laitan pidemmälle ulottuvat tapahtumat post it-lapuilla ylös, jotta muistan ne. Viikkoaukeamani jakautuu niin, että koko viikko löytyy vasemmanpuoleiselta sivulta ja oikealla on tilaa merkkailla tarkemmin ylös menoja ja tekemisiä. Käytän usein pieniä tarroja, kuten OnceMoreWithLoven tai TheCoffeeMonsterzCo.-tarroja kuvittamaan tekemisiäni viikon aikana.

Itsetehty viikkopohja ja kirjanmerkki.
Muistot-vihkoon teen sivun tai aukeaman aina, kun jotain kivaa ja muistamisen arvoista on tapahtunut. Polaroid Zipillä saa mukavasti tulostettua kuvia mukaan.

Muistovihkooni tulostan Polaroid Zipillä kuvia ja teen hauskoista ja mukavista päivistä sivun tai aukeaman mittaisen muistokollaasin, johon kirjoittelen tarkemmin tapahtumia ylös ja kuvitan. Näihin sivuihin panostan kaikista eniten, sillä tahdon muistaa kyseiset hetket. Vihkona toimii Santoron Gorjuss-vihko, jonka löysin Tallinnasta. Vihko toimii siis eräänlaisena pienenä valokuva-albumina.

Pommi toimii itselläni kalenterina hyvin, sillä se on helppoa ottaa mukaan ja siitä löytyy kaikki tarvittava, minkä lisäksi saan säilöttyä tärkeimmät muistoni heti sen väliin.

~Allu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *