Tein tämän aukeaman jo muutama viikko sitten, itse asiassa joulukuun alussa sillä miitissä ehdin tekemään useamman aukeaman. Tällä kertaa otin kuvia työvaiheista, sillä ryhmän puolella on ollut välillä keskustelua siitä että miten aukeamia lähdetään toteuttamaan. Omalla kohdallani se on aika simppeliä, minulla on selkeät värit joista pidän ja joita käytän. Teen yleensä todella tyttömäisiä aukeamia joissa on kimalletta, vaaleanpunaista ja pastellisävyjä (jopa jouluaukeamani on hempeä….) tai sitten vaihtoehtoisesti käytän brändejä hyväkseni (Chanel, LV jne). Usein minulla on mukana myös quoteja ja mietelauseita.pwm1muoks

Sain kirjekaveriltani Jaanalta noita Simple Storiesin reiän vahvikkeita ja ne ovat olleet todella aktiivisesssa käytössä, niiden lisäksi käyn aina läpi washini ja tarrat. Olen myös tykästynyt Megan Hessin piirustuksiin ja minulla on muutamia ”monday coffee” ja ”friday” tekstejä printattuna kalenteriini sopivassa koossa. Tällä kertaa otin sen kahvin, että perjantian aluksi mukaan. Printeistä minulla on kovassa käytössä myös ”weekend” tekstit ja valikoin tälle aukeamalle hieman ”juhlavamman” koska onhan tämä kuitenkin uuden vuoden aukeama.

pwm2muoks

Perinteisesti aloitan aina washilla ja niin tälläkin kertaa. Sain Alinalta samplena ohutta hopeista washia jota käytin sivujen yläreunaan, sen jälkeen siistin weekend-tekstin ja liimasin sen paikoilleen. Monet käyttävät teippirollereita liimaamiseen, mutta itse suosin perinteistä liimaa (Scotch). Uuden vuoden takia nappasin mukaan myös ”I Cannot Wait `Til” printin joka on osa MAMBIn ilmaisia printtejä (kiitos Erjalle kun jaksat aina printtailla näitä minulle!!).pwm3muoks

Monday Coffee löysi nopeasti paikkansa, samoin MAMBIn ”let`s do this” tarra heti viikon alusta, Sanna ja pojat olivat meillä viettämässä uutta vuotta joten se on ”night in” jolle löysin myös kivan tarran MAMBIn valikoimista. Nuo söpöt mitali/ruusuke/mitkälie-tarrat olen muistaakseni saanut jossain vaihdossa. ”Keep calm and Carry on” washi on Loihdin valikoimaa. Tähti-washi Suomalaisesta kirjakaupasta.pwm4muoks

Happy Plannerini aukeamat olivat aina ylikuormitettuja, suorastaan kuorrutettuja koristeilla. En tiedä miksi en ole osannut tuoda sitä tylliä Carpe Diemiin. Ehkä siksi, että tähän teen enemmän merkintöjä niin kuin aiemmin tein perinteiseen kalenteriin. Alunperinhän tästä piti tulla myös enemmän päiväkirjamainen, mutta se on jäänyt pohdinta-asteelle huolimatta siitä että minulla on lisävälilehdet. (Takana olevaan vihkoon kerään muuten kokeiltavia reseptejä, joten niitä saa vinkkailla!)pwm5muoks

Koska edellisen viikon koristelut ja merkinnät oli jo tehty ja tuleva aukeama oli taas välilehti niin uskalsin käyttää myös 3D-tarroja ja helmikoristeitä. Kovin paljoa niitä ei voi kalenteriin laittaa, koska se vaikeuttaa kirjoittamista (tosin pitempiä merkintöjä varten otan aina sivut irti), mutta halusin blingblingiä vuodenvaihteen takia.pwm6muoks

Viikonlopussa olevat muffinsi ja suklaa symboloivat tietenkin herkkuja joita söimme! Oikeasti teimme lapsien kanssa pizzaa, jokainen sai valita omat täytteet. Lautapelejäkin tuli pelattua. Noh jokatapauksessa tästä postauksesta saatte hieman ideaa siitä että miten minä toteutan aukeamiani. pwm7muoks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *