Tällä viikolla saatte seurata minun aukeaman koristeluani. Olen tehnyt koko tammikuun, ja osan helmikuustakin jo valmiiksi, joten nyt teen helmikuun lopulta aukeaman. Kalenterina A5 Color Crush, Carpe Diemin sisuksilla.

Alussa laitoin aukemat hyvinkin täyteen, mutta huomasin tämän vain ahdistavan, ja nyt harjoittelun kautta olen löytänyt oman, hyvin simppelin koristelutyylin. Kimaltavaa, vaalenapunaista, kultaa, mustaa, valkoista. Ne ovat ne yleisimmät värit mitä käytän.

Välillä mukana on myös mietelauseita, isompia tarroja, kortteja tms.

Pohdin kauan tämän aukeaman kanssa musta-valkoisen ja valko-kultaisen värimaailman välillä. Mutta kun kevättä kohti mennään, nii valitsin raikkaamman vaihtoehdon, eli valko-kullan.

Washeina edellisestä Turun miitistä (Suomalainen Kirjakauppa, Hansakortteli) saatuja washeja, sekä ulkomailta tilattua extrakapeaa washia. Vaakasuoraan laitettaessa eivät oikein ”istu” sivulle nätisti, joten olen käyttänyt niitä pystysuoraan siellä sun täällä.

Kuten kuvasta jo varmasti huomasitte, en tykkää irroittaa sivuja tuunausta varten. Osaksi ehkä laiskuutta, osaksi koska pari rengasta irvistää hieman välillä, enkä halua availla renkaita ellei ole pakko.

Tähän aukeamaan pääsi happy maileistä tulleita, sekä vaihtareina saatuja tarroja. Ja pitihän sinne hiukan hempeääkin laittaa joukkoon. Kultaiset pallo-tarrat ovat olleet yksi lemppareistani. Ja sen huomaa myös siitä, että jäljellä ei ollut enää kuin isointa kokoa. Ja tietysti ’spring break’ tarra, koska kyseessä on hiihtolomaviikko.

 

Voi olla, että aukeamaan vielä myöhemmin eksyy useampi lomatarra, kunhan löydän ne.

 

 

Aukeamasta tuli hyvinkin simppeli. Mutta juuri sellainen joka miellyttää minua.

-Sanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *